2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
قربونت عزیزم‌ همین که دو برابر شد خیلی امیدوارم کرد روز ۳۳ سیکل هستم درواقع ۳ روزه پریود نشدم ولی ل ...

حالا مشکل جدیدم اینه که پریود نشدم یه هفته ست،یعنی یکبار بعد سقطم شدم ولی این سری نشدم،اصلا علائمی هم ندارم،ببخشید ترشحاتم مثل وسط سیکل و تخمک گذاریه  این به هم خوردن اعصابمو خورد کرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دکتر بمن گفت طبیعیه ولی منم درد رحم و تیر کشیدن واژن دارم دکتر میگه رحم داره بزرگ میشه بخاطر ای ...

سلام سحر جان خوبی عزیزم ؟ ببخشید فکر میکنم در جریان باشی که من پیش دکتر متخصص طب ایرانی باردار شدم . الانم حدودا ماهی یه بار پیششون میرم . من سال هاست که ریفلاکس معده دارم و توی بارداری خیلی اذیت میشدم. به من رب به دادن بلافاصله بعد غذا یه قاشق مرباخوری بخورم . هم اینکه برای سفت شدن دهانه رحم خیلی خوبه گفت کلا به خیلی خوبه توی بارداری فقط ممکنه باعث یبوست بشه که اگه بلافاصله بعد وعده غذایی مصرف بشه مشکلی ایجاد نمیکنه . اگر دوست داشتی شما هم یه تحقیقی بکن اگر صلاح دونستی استفاده کن 

الهی😥

با کمال پر رویی میگه مگه من گفتم منفی ؟تونباید منتظر من میموندی.میگم وقتی تو نوشتی خانومم تو برام مهمی تو زندگی حتی منفی همه باشه چیزی عوض نمیشه من باید چه فکری میکردم.گفت بعدش مگه نپرسیدم مثبت ومنفی از کجا معلومه ؟گفتم اون بهم نرسید.نمیدونن که چی تو دل ما میگذره 

حالا مشکل جدیدم اینه که پریود نشدم یه هفته ست،یعنی یکبار بعد سقطم شدم ولی این سری نشدم،اصلا علائمی ه ...

باردار نیستی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من استان فارسم میخوام اگه خدا بخواد برم مرحله آی وی اف حالا نمیدونم برم بیمارستان مادرو کودک ...

تهرآن که بری خیلی خوبه اگر مشکل برای رفت وآمد نداری

منم کلینیک رستمی میرم شیراز

شنیدم زهرا شمالی کلینیک ثمر هم خوبه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
باردار نیستی؟

امکان نداره عزیزم،پنج ساله منتظرم،اسفند با آی یو ای مثبت شدم ولی خارج رحمی بود،یکماه طول کشید تا بتام صفر شد،ده روزی میشه،فروردینم پریود شدم ولی این ماه نه،من خیلی منظم بودم، نکنه تازه همین یه موردمم مشکل دار شد

سلام عزیزم نمی‌دونم موندم بخدا آزیترومایسین میخورم فعلا از امروز شروع کردم  دمنوش پنیرک هم میخ ...

انشالله زودتر خوب بشی 😍 راحت بشی از شرشون

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربون قلب مهربونت مرسی عزیزم ان شاالله 😘😘

خدا نکنه مهربونم 🫂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تازه الان خراشم تموم شده نیم ساعته دارم تو مطب استراحت میکنم دوباره ساعت ۳ونیم نوبت دکتر دارم تو مرک ...

نمیدونم دیگه دکتر اینجوری گفت بهم ..

وای کاش میشد با بی هوشی سبک بزارن 🥹 فکر کنم اینجوری همه مثبت میشدن

چون ناخودآگاه آدم سفت می‌کنه

عزییییییزم خسته نباشی ♥️ انشالله خدا جواب این همه سختی و دردی که میکشی رو بهت با دادن نینی جبران کنه😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره فکر کردم با دکتر زارعیان هستین  انشالله که این دفعه نتیجه می گیری بحق حضرت معصومه که امشب ...

عه امشبه😍

عیدتون مباااااااارک خانمای گل

روز دخترای گلتون مباااااااااارک باشه 🥳🥳🥳🥳

💃💃💃

مامانم فردا برام جشن می‌گیره ، دخترای فامیل هم هستن بزن به رقص داریم جاتون خیلی خالیه😍🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40