2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
من چند ماه دیگه مهاجرت میکنم میرم اهواز  اگه نگیره اونجا راحتم نمیزارم بفهمن مگه اینکه برم تهر ...

😍

انشالله بسلامتی و دل خوش

مثبت میشی ، موج منفی رو از خودت دور کن عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخ آخ من که امروز انقدر سفت کرده بودم خودمو که عجیب درد کشیدم،خیلی اسپکولوم دردناکه برای من موندم مو ...

😁

تو خود منی

میگم لک ندیدی بعدش؟

من حس میکنم موقع پی ار پی که خون دیدم بخاطر اسپکولوم بوده🤔

چندش ترین چیزه ، خیلی عذاب میکشم موقع قرار دادنش

ببخشید من حتی موقع رابطه ام درد دارم 😏 انگار دختر آفتاب مهتاب ندیده ام

وقتی ام سونو واژینال میشم همینطوری ام ، لگنم رو سفت میکنم 

رو این استرست کار کن ، دکتر می‌گفت بخاطر اینه ک رحم جنین رو پس میزنه

حالا میخوام موقع انتقال شل شل کنم اگه بتونم😃

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خوب هستید؟؟ ممنونم از همدردیتون  از روزی که آزمایشم منفی بود اصلا دل و دماغ د ...

عزیزم هیسترو خیلی خوبه منم منفی میشدم هیسترو کردم همون ماه طبیعی باردار شدم

اگه تو رحم ت پلیپی فیبرومی چیزی باشه برمیدارن چون بعضی موقع ها همون ها باعث منفی نازایی میشن

قربونت برم من اطلاعی ندارم  یعنی از سرما خوردگی اینجوری شدی؟ سینوزیت نداری؟ میگم خب شاید نیا ...

سلام عزیزم نمی‌دونم موندم بخدا آزیترومایسین میخورم فعلا از امروز شروع کردم 

دمنوش پنیرک هم میخورم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😁 تو خود منی میگم لک ندیدی بعدش؟ من حس میکنم موقع پی ار پی که خون دیدم بخاطر اسپکولوم بوده🤔 چن ...

تازه الان خراشم تموم شده نیم ساعته دارم تو مطب استراحت میکنم دوباره ساعت ۳ونیم نوبت دکتر دارم تو مرکز روماتولوژ ایران

دفعه های قبل لک ندیدم اینبارو نمیدونم

اگر چیزی که اون دکتر گفته حقیقت داشته باشه خیلی بده که چون من یادمه موقع انتقالمم خیلی سفت کرده بودم خییییلی

اصلا نمیتونم شل کنم انگار بلد نیستم

بگم به دکتر یه فکری بکنه به حالم یه قرصی چیزی بده برای ریلکسی یا بیهوشی

سلام سحرجون نه عزیزم من دکتر اشرفی میرم مطبشون برای کارهای قبل از انتقال،مرکز رویانم جاییه که کارهای ...

اره فکر کردم با دکتر زارعیان هستین 

انشالله که این دفعه نتیجه می گیری بحق حضرت معصومه که امشب میلادش هست

ان تی گفت یکی دختر یکی پسر  هفته بعدش دوباره سونو داشتم گفت احتمالا دوتاش دختره😍

بسلامتی عزیزدلم فقط سالم باشن بمنم گفتن ۸۰ درصد دخترپسر

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
تازه الان خراشم تموم شده نیم ساعته دارم تو مطب استراحت میکنم دوباره ساعت ۳ونیم نوبت دکتر دارم تو مرک ...

دکتر رزاقی و فروتن قبل انتقال به مریضا امپول دیازپام میزنن دیگه بصورت ناخوادگاه تمام عضلات لگن شل میشه خیلی برای انتقال راحت میشی

اره فکر کردم با دکتر زارعیان هستین  انشالله که این دفعه نتیجه می گیری بحق حضرت معصومه که امشب ...

ازت ممنونم سحرجونم انشااله شمام به سلامتی دوران قشنگتو طی کنی و بچه های گلتو صحیح و سالم بغل کنی

خدا حفظشون کنه شما الان چند هفته ای؟ سرکلاژ هم کردین؟ انومالی رفتین؟

با نی نیای خودت♥️نه سرکلاژ انجام ندادم

هفته ۱۵ فعلا انومالی ترفتم

ولی ان تی خیلی جدی جنسیت رو گفت و توضیح داد که استخوانا شبیه هم نیستن و.... اخرشم گفت احتماله ۸۰ درصد

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!