2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
من به کسی نگفتم ، شوهرم گفت اینبار نگیم خودش به باباش گفته.. خواهرشوهرمم فهمیده :/ ولی اینا یه یک ...

کار خیلی خوبی کردی 

انشالا خبر خوش بارداریتو بدی بهشون 

من نمیشد نگم چون مرکزم ی شهر دیگس بعضی وقتا تنهایی میومدم و باید شب میموندم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍 انشالله بسلامتی و دل خوش مثبت میشی ، موج منفی رو از خودت دور کن عزیزم 

مرسی قشنگم 

همینکارو میکنم 

اتفاقا این سری از نظر احساسی در بیخیال ترین حالت ممکن هستم ببینم نتیجه خوب میده یا ن 

😁 تو خود منی میگم لک ندیدی بعدش؟ من حس میکنم موقع پی ار پی که خون دیدم بخاطر اسپکولوم بوده🤔 چن ...

اتفاقا واسه وارد کردن اسپکلوم اگه سفت بگیری خودتو دردت میگیره 

من شل کردم 😂دردم نگرفت چقدم ور رفتن باهام 

جنین ها هم بار اول نرفتن تو چسبیده بودن ب لوله 

ینی این عملیاتو دوبار انجام دادن واسم گفتم خون ریزی دارم ولی حتی لک هم نداشتم 

اما جفتیم بار اولش بود خودشو سفت گرفته بود خیلی دردش گرفت هی ناله میداد 

واقعا😅ای خدا  منو بگو فردا روز ۱۱ انتقالمه میگم بی بی بزنم اگه منفی شد دیگه ازمایش نرم  ...

حالا شاید برا شما نشون داد با من لجه کلا بی بی چک 😄 ولی مقدار بتا اول تو خون قابل اندازه گیریه بعد ادرار. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ب سلامتی عزیز دلم میگم جنینات چند روزه بودن ؟

سلامت باشی. دو تا جنین بود یه دونه کامپکت یه دونه گرید b. گمونم ۳ روزه بودن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه گلم تو سیکل انتقالم یه دونه پسر دارم ۵تا هم نامعلوم تو تاپیک با مرضیه بودیم باردار بودی با هم چت ...

اهان فداتم که

ای جانم کی انشالا اون گل پسری رو انتقال میدی؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه مگه توضیح میدن راجبش😏 چنتا جنین چند روزه😍؟

توضیح نمیدن ولی خب خودت یه چیزایی متوجه میشی 

۲ تا جنین سه روز برام انتقال دادن

این سری هیچ علائمی ندارم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلامت باشي عزيزم بله پريروز انتقال دادم خيلي خلط دارم ميترسم دارو بخورم همش آب نمك قرقره ميكنم

سلام عزیزم به سلامتی . منم هفته پیش یکشنبه انتقال داشتم این بار بدون علائمم 😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مرسی قشنگم  همینکارو میکنم  اتفاقا این سری از نظر احساسی در بیخیال ترین حالت ممکن هستم ب ...

مثل من 

اونقد بیخیالم که گاهی وقتا یادم میره انتقال دادم

قربونت عزیزم‌ همین که دو برابر شد خیلی امیدوارم کرد روز ۳۳ سیکل هستم درواقع ۳ روزه پریود نشدم ولی ل ...

مهم فقط رشد بتاست،نگران نباش،تو این حال خوشت برای منم دعا کن عزیزم