2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خوب هستید؟؟ ممنونم از همدردیتون  از روزی که آزمایشم منفی بود اصلا دل و دماغ د ...

گلم خودتو اذیت نکن منم بار اول خیلی خیلی اذیت شدم وضعیت خودمو شوهرم جوری بود ک میگه اون مدت اندازه ۴سال پیرشدیم 

از شدت ناراحتی ۱۰روز تمام افتادم 

خانواده شوهرم هر وقت درمورد این موضوع حرف میزدنو میگفتن بازم انتقال  بده گارد میگرفتم و میگفتم دیگه انجام نمیدم من ازبین میرم با این غصه ها  

ولی بلاخره بعد چند ماه خودم دوباره تصمیم گرفتم انتقال بدم و انجام دادم امروز روز سوم انتقالمه ولی بی تفاوتم نمیگم اگه منفی بشه ناراحت نمیشم ولی مث سری قبل هم خودمو ب خاک و خون نمیکشم 

ببخشید پر حرفی کردم خواستم اینارو بت بگم ک همه ماها هم انتقال اول حس و حال شمارو داشتیم ولی نشد مجبوریم کنار بیام و دوباره توکل کنیم و بلند شیم 

امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه و انتقال بعدی ی فرشته ناز بچسبه ب دلت 

دخترا لطفاً اگه راهکاری بلدین و کسی اینطوری هستش خواهش میکنم راهنماییم کنه یه دنیا ممنونتون میشم 🙏 ...

قربونت برم من اطلاعی ندارم 

یعنی از سرما خوردگی اینجوری شدی؟

سینوزیت نداری؟

میگم خب شاید نیاز به یه دوره آنتی بیوتیک داری🤔

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من زیر دلم درد دارم همچنان ، دردش تیز نیست ولی خب ملایمم نیست

سرفه ام که هنوز دارم ( خشک) 

بنظرتون تو این ۳ روز باقی مونده چی بخورم سرفه ام خوب بشه؟

نگران انتقالم

وقتی. دراز میکشم سرفه هام شروع میشه😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من زیر دلم درد دارم همچنان ، دردش تیز نیست ولی خب ملایمم نیست سرفه ام که هنوز دارم ( خشک)  بن ...

با شربت دیفن هیدرامین قرقره کن.یا هر هشت ساعت بخور.روی سینوسهات وگلوت وپشت وجلوی گوشهات ویکس بمال و ماساژ بده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من امروزروز ٦ انتقالم هست اصلا علائم ندارم مثل قبل انتقالمم!!!!!!!

گلم اصلا دنبال علائم نباش. سعی کن بهش فکر نکنی واسه جوجه هات آیت الکرسی بخون. باهاشون حرف بزن، سوره انشقاق بخون انشاءالله که مامان شدی

خدایا شکرت
من زیر دلم درد دارم همچنان ، دردش تیز نیست ولی خب ملایمم نیست سرفه ام که هنوز دارم ( خشک)  بن ...

اصلا نگران نباش عزيزم

آب نمك قرقره كن

عسل و ليموترش و آب ولرم با هم قاطي كن بخور

بخور گرم هم خوبه

تا فردا خوب ميشي به اميد خدا

اصلا نگران نباش عزيزم آب نمك قرقره كن عسل و ليموترش و آب ولرم با هم قاطي كن بخور بخور گرم هم خوبه ...

دلدردم واسه چیه؟

هنوز انتقال ندادم ، انگار میخوام پریود بشم دردش اینجوریه

شاید یک هفته ای باشه دردش

بنظرت نیازه برم مرکز سونو بشم؟

امروز روز ۱۵ سیکل قائدگی هستم🥲 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلدردم واسه چیه؟ هنوز انتقال ندادم ، انگار میخوام پریود بشم دردش اینجوریه شاید یک هفته ای باشه درد ...

پريود كه نميشي عزيدم

شما الان تخمك نداري

رحمت را براي انتقال آماده كردن

استرس نداشته باش

با شربت دیفن هیدرامین قرقره کن.یا هر هشت ساعت بخور.روی سینوسهات وگلوت وپشت وجلوی گوشهات ویکس بمال و ...

مرسی عزیز دلم😘😘

الان با ویکس مالش دادم

شربت هم دارم میخورم 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلدردم واسه چیه؟ هنوز انتقال ندادم ، انگار میخوام پریود بشم دردش اینجوریه شاید یک هفته ای باشه درد ...

من خودم روز انتقال سرماخوردم

ازين ويروس جديدا

خلط فراوان

دارم دارو ميخورم و آب نمك قربره ميكنم

هنوزم خوب نشدم

كلي از بچه هاي ني ني سايت همينجا منو آروم كردن

شما كه هنوز به انتقالت مونده

پاشو واسه خودت سوپ درست كن بخور