2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
سلام عزیزم خوبی گل دخترامون خوبه منو یادته والله من پارسال تخمک کشی کردم قیمت امسالو نمیدونم 

ممنونم فدات شم خوبیم شکر

شرمنده به یاد ندارمت

حافظه ام خیلی ضعیفه

انتقال دادی ،باردار شدی؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی داروخانه ها بگی هر تعدادی بخوای میدن بعضیام نه باز نمی کنن و بسته کامل میدن

میگم برای شروع دوباره سیکل همه اون آزمایش ها رو دوباره می گیرن ؟ 

این ماه برم اززمایش ها رو بدم ماه بعد داروهای پانکچر رو شروع میکنن؟

😀😀😀

سلام خوبی عزیزم نگاارم چی شد جواب ازمایشت😍😍😍🤩کاربری قبلیم نمیدونم چرا نمیتونستم واردبشم تا الان تونستم کاربری جدید بزنم 😟چقد ناراحت بودم ازتون دورم😭کاش ی گروه وات یاروبیکایی جایی داشتیم

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا برکتش رو هر روز بیشتر وارد زندگیت کنه نی نی هاتو برات حفظ کنه به سلامت بغلشون کنی و چشم و چراغ خونت بشن میبوسمت خواهری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی عزیزم انشاالله خدا برکتش رو هر روز بیشتر وارد زندگیت کنه نی نی هاتو برات حفظ کنه به سلامت بغلشو ...

نهال جون رفتی آزمایش دادی؟

منتظر خبر خوبت هستیم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
@نهال6467   عزیزم امروز تکرار بتا داری؟ انشاالله دوسه برابر شده دلمونو شاد کنی

آره عزیزم یک ساعت پیش آزمایش دادم تا ۵ گفتن جوابشو میدن توکل به خدا انشاالله با دعای شما دوستام خدا کمکم کنه 

دوستای عزیزم من امروز اومدم سرکار، به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی خیلی نگرانم

نه عزیزم چرا باید مشکل پیش بیاد پله اگه داره آروم بالا پایین کن پشت میز که نشستی یه چهارپایه ای ، کارتنی یه چیزی بزار زیر پات یکم حالتِ لَم دادن بشین البته هر وضعیتی که بدنت ریلکس باشه بشینی اوکیه اونم به خاطر اینکه استرس نگیری هر چند وقتم از پشت میز بلند شو یه قدم آروم بزن

من خودم یه سطل آشغال ازین گوشه سالنیا که در داره گذاشتم زیر پام هم سطح صندلی شده اینجوری خیلی تو وضعیت راحتی هستم

گفتم تو هر وضعیتی که میشینی فقط یه کاری کن بدنت ریلکس باشه

سلام دوستای گلم خوب هستید؟؟

ممنونم از همدردیتون 

از روزی که آزمایشم منفی بود اصلا دل و دماغ دست گرفتن گوشی نداشتم 

درسته بار اول بود 

اما چون خودم سالم بودم و prpهم انجام داده بودم دل بسته بودم😔😔😔😔

من از روزی که چشم باز کردم برای داشتن هرچیزی که دوست داشتم باید سختی میکشیدم 

نمیدونم حکمتش چیه 

دوروز پیش با دکترم صحبت کردم و گفت باید هیستروسکوپی کنم

نمیدونم برای چیه توضیحات بیشتر نداد

من فقط دو بسته یه دونه ای جنین دارم