2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
من تعیین جنسیت بودم و فقط ۲ تا جنین دختر داشتم و گفتن ک همسرتون اصلا yنداشته  و منم همون ۲ تا ...

عزیزم x و y رو که آزمایش نمیکنن فقط جنین شناس سعی می‌کنه از اسپرم های که حرکت سریعتر دارن لقاح بده ببین آزمایش همسر من از نمونه ای که روز پانکچر دادیم کلاس آ که اسپرم سریع هست کلا صفر بود و بی و سی ۴۵ درصد بودولی خب یه جنین پسر بود به جنین هم که اختلال کروموزومی داشت y داشت میخواهم بگم اینطور نیست فقط اسپرم سریع ها y باشند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من نذر چله ی سوره ی مریم وحدیث کسا دارم که روزانه شروع کنم از امروز هرجوری میخوام اولویت بند ...

عزیز دلمی آخه آترین

ممنونم ازت خواهرم که به یادمی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
۱۴ تخمک گرفتن. الانم کمی تب دارم علتش میدونید چیه و کی بهتر میشم

برای بعد پانکچر اگه درست یادم باشه آنتی بیوتیک میدن‌ که تب نکنی ،به شما ندادن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگم‌ امروز داشتم تیکر بارداریتو نگامیکردم  گفتم چیزیش نمونده اخراشه شکر خدا البته از نظر ما ...

مرسی عزیزدلم، انشااله قسمت قلب مهربون خودت، ❤🌹

بارداری هم یه مرحله اس، خداروشکر خوب بوده تا الان، دیگه از الان که جنین وزن میگیره همه میگن سخت میشه، 

انشااله که همه خانم های باردار بسلامتی نی نی هاشونو بغل بگیرن، دوستان منتظر هم به زودی زود این دوران و تجربه کنن 🌱🌱🌿🌿😇😇 

اومدم خونه پدر شوهرم.. ( مادرشوهرم نیومده هنوز ، خواهرزادش فوت کرده)

دیگه مجبور شدیم بخاطر کمبود پول بهش بگیم دوم انتقال دارم 

😐 بهم میگه لابد تو درست مراقبت نمیکنی که بچه نمیگیره

منم سکوت کردم دیگه!!

می‌دونی چیه خیلی بده انقد عذاب بکشی ته تهش تقصیرا بیوفته گردن تو :)

من انتقال قبلی همش یه جنین کامپکت داشتم که نگرفت...

دیگه چیکار باید بکنم😞

شیطونه میگه اگه منفی شدم دیگه دنبالش نرم😏

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه شکمم کار کنه بنظرتون علائم هایپری هم کم میشه؟

سلام عزیزم اره اگر کار کنه خیلی راحت میشی . فدات شم روغن زیتون زیاد بخور شربت لاکسی ژل بخور . آلو یا انجیر تو آب گرم خیس کن بخور . تو خونه اروم اروم راه برو . روزی ۸ ،۹ تا سفیده تخم مرغ اب پز نمک بزن بخور . جوجه کباب و چیزایی که پروتئین داره فقط بخور . برنج و نون اصلا نخور فعلا . چیز چیزی بلند نکن حتی بالش . دور نافتو روغن زیتون بمال در جهت عقربه ساعت ۱۰ دقیقه یه ربع ماساژ بده بعدش برو دستشویی . انشاله بهتر میشی 

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زمان و نینیا.باردارا و اقدامیا.الهی همگی حاجت روا شین.

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نهال جونم چله ی حدیث کساء و سوره مریم خوندم به نیتت الهی فردا با دست پر بیای عزیز دلم ♥️😘 

1.نهال ✔️

2طوطططیا

3عبدالواحد

4یامنان

5امیدهایی

Zhyan74-6

7هانی جون

8سحر بانو

9فردایی روشن

alaaa-10

11

12