2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم چیکارا کردی بعد انتقال چه غذایی خوردی استراحتت چطور بود منم ماه بعد انتقال دارم

عزیزم الان میزارم برات اول خواست خدای مهربون

تجربیات اینبار من.
از 20روز قبل شکم با روغن سیاه دونه چرب میکرد و در جهت عقربه ساعت ماساژ میدام هر روز روزی یکاس توت خشک با بادام زمینی میخوردم هر روز دم کرده ی رازیانه ودارچین میخورم یکماه صبح حدود 15تا سیادانه میریختم دهنم مزه میکردم.عسل سیره ی خرما میخوردم سه روز قبل از انتقال شیره ارده خوردم صبحانه پیاده روی کردم
صبح قبل وشب قبل و صبح انتقال پیاده روی موثر رفتم شب انتقال حلیم خوردم.روزانتقال  ساعت 5صبح بلند شدم دوش گرفت حلیم با دارچین فروان خوردم هندسفری زدم موسیقی شاد رفتم پیاده روی برگشتم دوش سبک گرفتم رحم ماساژ دادم زیر دوش لباس پوشیدم ی بطری 500ccاب نشاسته درست کردم باخودم بردم زره زره خورد که یهوی ادرار جمع نشه. شوهرم بیدار کردم رفتیم.رفتم رو تخت آیت الکرسی جنین جدا دعای فرج خوندم خوندم.سوره ی فتح خوندم. برای سلامتی امام زمان و هرجنین جدا
تا 4روز فقط برای سرویس ونماز بلند میشدم.بعدش درحد غذا گرم کردن وصبحانه آوردن برای خودم و شستن دوتا تیکه ظرف بلند میشدم.دعا وذکر زیاد داشتم.هر روز توسل به امام زمان داشتم.روزانه س تا سوره میخوندم ذکر یونسی وحمد وصلوات زیاد خوندم

ممنون که راهنماییم کردی ولی من دوتا دختر دارم ،نمیتونم ریسک کنم ،دوس دارم بچم پسر شه یعنی یه راهی ...

عزیزم فقط این راه صددرصدی‌هست البته اگه جنین پسر تشکیل بشه

انشالا هرچی از خدا میخوای بت بده

آره دیگه تقریباً از حرکت متوجه میشن اما یزره خطا داره به همین دلیل تو آی یو ای درصد خطا تا 10درصد مخ ...

میکم گفتن بعد دو تا پریودی بیا 

تو پریودی دوم داروهای تخمک کشی رو شروع میکنن ؟ 

چون گفت ماه دیگه بیا داروی تقویتی بدم 

میگم همین ماه آزمایش اولیه تخمک و اسپرم رو هم بدیم ماه دوم بریم واسه داروهای تخمک کشی 

بعد برای شروع دوباره کدوم ازمایش ها رو تکرار میکنن؟

آره دیگه تقریباً از حرکت متوجه میشن اما یزره خطا داره به همین دلیل تو آی یو ای درصد خطا تا 10درصد مخ ...

اخه می دونی روند کار رو بلد باشی می تونی کلی جلو بیوفتی 

من صبح رفتم آزمایش های نهایی رو دادم گفتم اورژانسی بزن تا ظهر بده نامه ورود به سیکلت گرفتم عصر رفتم مطب روز سوم پریود 

پذیرش گفت نمیشه اما خود دکتر گفت همه چی آماده هست وارد سیکلش کنین

عزیزم حق داری الهی شکر بابتشون.بزرگ میشن انشاالله 

سلام عزیزم مبارکت باشه چشم دلت روشن انشالله که صحیح و سلامت بغلش (ون) کنی به حق فاطمه زهرا. خدا رو شکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم مبارکت باشه چشم دلت روشن انشالله که صحیح و سلامت بغلش (ون) کنی به حق فاطمه زهرا. خدا رو ش ...

سلام سارا قشنگم تو خوبی خواهری خدا میدونه خیلی تو فکرتم خدا شاهدا نیم ساعت پیش با شوهرم در مورد زندگیت حرف میزدم.الهی به حق صاحب الزمان به حق ابوالفضل العباس دل شوهرت نرم بشه و خدا با ی بتای توپ زندگیت گل بلبل کنه