2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
ازمایشش رو دیدم حرکتش کم بود مورد هم خیلی خوب نبود  از نظر دکتر مشکلی نداشت چون لهش دارو نداد& ...

درسته

شوهر منم حرکت اسپرمش ضعیفه 

۳۰ درصده 

اسپرم yهم اصلا نداشت 

من اسیدفولیک 

زینک 

هر شب ی لیوان آب هویچ با نوک قاشق چایخوری پودر جینسینگ 

ویتامین c

فلا همینا‌رو داره استفاده میکنه 

اینارو دوماه بخوره بعد بره آزمایش ببینیم تاثیرداشته یا ن

راسی این فرتیل اید رو هم میخام بگیرم براش

هنوز از دیشب نخوابیدم ..😃 نزدیک های انتقالمه نمیدونم چرا انقد پر حرف شدم حلالم کنید دوستان 😘😘 ...

عزیییزم ان شاالله دغدغه فکریت هر چی که هس خدا به لطف و کرمش جوری حل کنه که خیالت راحت بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسمت درخواست دوستی برای من باز نمیشه خودم هم درخواست میدم قبول نمیکنه

اره برای منم باز نمیشه

ی دوستی درخواست دوستی داده ولی من نمیتونم ببینم ...

احتمالا مشکل از سایته

درسته شوهر منم حرکت اسپرمش ضعیفه  ۳۰ درصده  اسپرم yهم اصلا نداشت  من اسیدفولیک&nb ...

عزیزم ببخشید من جواب دادم 

یکی از دوستان تو همین تاپیک با فرتیل اید و اوابوست ک به شوهرش میداد نتیجه گرفت این دوتارو یادمه دقیق 

ویتامین Dو E هم خوبه 

اره برای منم باز نمیشه ی دوستی درخواست دوستی داده ولی من نمیتونم ببینم ... احتمالا مشکل از سایت ...

اینجا تاپیک تقویت تخمک مثل اینکه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/114931/ذخیره-تخمدان-کم-هر-کی-تجربه-داره-بیاد-تو?page=1390

سلام خانوما من میخوام پسر دار بشم باید همین میکرو رو انجام بدم؟ میشه حدودی بگید هزینه اش چقدره م ...

وای عزیزم برو رژیم بگیر تقویت کن خودتو اصلا اصلا  وارد پروسه ی ivf و حاشیه هاش نشو 

۵۰ تومن هزینه میشه  حالا هزینش به درک  وقتی ک میزاری  اعصابی ک داغون میشه  روحیه ای که ضعیف میشه  امپولایی ک میزنی 

تهش ۳۵درصد موفقیت داره ...من اصلا پیشنهاد نمیکنم 

چون اونایی ک طبیعی باردار شدیم هم با جنین بلاست منفی شدیم و ivfبه نظرم خیلی شانسی هست و البته مداومت میخاد 

اره برای منم باز نمیشه ی دوستی درخواست دوستی داده ولی من نمیتونم ببینم ... احتمالا مشکل از سایت ...

خرنوب سیاهدانه و عسل  پودر نخل 

ول من 

ال کارنتین 

زینک پلاس 

سلن پلاس 

اینا رو بدید بخوره 

سلام عزیزم  حالت خوبه ان شاالله کی انتقال داری ؟ خیلی ب یادتما ولی حال نوشتن و تگ کردن ندارم😑

جانیمسان نگفته هم می‌دونم که بیادم هستین عزیزم 

انشاالله که هیسترو بشم بعدا انتقال توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ببخشید من جواب دادم  یکی از دوستان تو همین تاپیک با فرتیل اید و اوابوست ک به شوهرش میداد ...

قربونت برم اتفاقا  ممنونم ک تجربه دوستان رو گفتی 

من تو نت خوندم که فرتیل اید برای آقایون هست  اوابوست برا خانوما  درسته؟؟؟؟

بله حتما ویتامینe و d رو هم میگیرم  مرسی ک گفتی😘

فاطمه

😍😍😍😍😍😍😍دست بوس حضرت زهرا 

وای خدا از طرف من یه ماچ گنده از رو لپش😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏