2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
دیگه سمت ivf ک نمیرم  ولی تلاشمو میکنم 😞

عزیزدل من هم بار آخر که رفتم به زور رفتم، همسرم نمی اومد، یعنی از شهریور که منفی شده بودم تا اردیبهشت پارسال اصلا جرات نمیکردم حرفشو بزنم، ولی راضیش کردم و خداروشکر نتیجه داد، اصلا تهران و با شهرستان مقایسه نکن فک کن اصلا از اول داری میری، انشااله نتیجه میگیری ❤🌹

عزیزدلم فقط استراحت کن  این کمردرد طبیعی هست فردا ک بیدار شی خبری ازش نیست  کار هم نکن ...

دورت بگردم واقعاً هم همینجوری بود خوابم برد از صبح خوبم شکر خدا.نه خواهری نمیکنم.دیروز قضیه ش فرق داشت

با خدا جهل کرده بودم ازستغفراالله 

اگه ی دوربین بود حرکات حرفام ظبط کرده بود..

واقعا خیلیییییییی استغفار کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز ۱۷ بودم  توکل به خدا بله به نسبت روز اول دو برابر شده شنبه باید آزمایش جدید بدم ببرم ...

عزیز دلم شکر. یعنی روز پانزده 40بودی خوبه که

بعدشم روند رشد بتاس که تعیین کننده سلامت بارداری که دوبرابر شده..ما ی معجزه خانمی داربم که هنوزم مشخص نیست معجزه

خانمه یا اقای معجزه اس بتای مامانش مثل شما بود.هیچوقت بهش نگفتم ولی من تا انتی باورم نشد .این خواهرم 👈

@happygirls   انشاالله مال شماهم بارداری موفقی میشه به حق علی اصغر امام حسین 

آترین جان تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله بحق قران بارداری سالمی رو طی کنی و نی نی ها ...

فدات بشم عزیز دلم ♥️

الهی به حق امام زمان که عمر انتظارت به زودی به سر برس

واین سختی و نا امیدیا رخت ببنده بره

میدونم خیلی وقت منتظری الهی به زودی اشک شوق بریزی بحق فاطمه زهرا 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام خانوما

من میخوام پسر دار بشم

باید همین میکرو رو انجام بدم؟

میشه حدودی بگید هزینه اش چقدره

ممنون

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اره عزیزم دیروز شروع شد. دکتر ب همسرم گفته پریود ماه بعد برم. ولی خیلیا میگن ۳ ماه بعد . منم نمیدون ...

عزیز دلم

بنظرم هر موقه ی که خودت حال دلت خوبه برو.. واقعاً این پروسه خیلی استرس و اذیت داره.بنظرم دوتا پریود بگذره برو

و اینکه سیکلت عوض کن.داروهات عوض کن

این ماه گرمی زیاد بخور روز 14برو سونو ببین تاثیری بر آندومتر داشته.من گرمی که میخورم و راه میرم خوب رشد میکنه نسبت به زمان دیگه.

الهی این آخرین شکستی بود که پشت سر گذاشتیش.ودلت شاد بشه عزیزم 

هنوز از دیشب نخوابیدم ..😃 نزدیک های انتقالمه نمیدونم چرا انقد پر حرف شدم حلالم کنید دوستان 😘😘 ...

خیلی خوبه فاطمه

صبح انتقال بلند شو دوش بگیر ی کم روغن سیاه دانه بزن زیر شکم کشاله ران ماساژ بده بعد کشاله رانت تمیز کن که راه رفتنی پات له نشه.صبحانه حلیم با دارچین فراوون بخور هنسفری بزن آهنگای شاد برو پیاده روی بعداز 40دقیقه بیا ی دوش سبک بگیر زیر دوش بازم زیر ناف ماساژ بده سر حال برو انتقال . آیت الکرسی ببر لحظه ی انتقال بخون برای سلامتی امام زمان و جنینات دعای عهد بخون.گوشی بزار حالت هواپیما هنسفری بزن آهنگ گوش بده من تو موسیقیم نوحه ی ابوالفضل بود که سوین اهنگ برام پخش شد که خیلی حس حال خوبی گرفتم.ای دوای هر دردی ابوالفضل ازت میخوام همه خواهرم مادر کنی همونجوری که اونروز نوید بخش دل من شدی.واسطه قرارت میدم تورا به جان مادرت از خدا حاجت خواهرام بگیر و

دست همه دوستام بفشار 

قربون دلت بشم عزیز دلم من نه مامانم‌ونه خواهرم خبر نداشتن دلم گرم بود به دعاهای شما.واقعا خواهری کرد ...

فدات شم عزیزم. دعایی کردیم که هر چه بوده کار دل بوده اگر خدا لایق دیده باشه. بقیه دوستان نزد خدا جایگاه بالاتری داشتن. 

به مادر نگفتین هنوز؟

بعدازصدای قلب به خانوادت بگو

آخه میترسم سارا من سنم بالاس و تو سن بالا ممکن ژنتیک تخمک مشکل داشته باش دور از جون گرچه به قول دکتر ظاهرش عالیه.انشاالله انتی رد کنم میگم

البته بعداز قلب به مامان ومادر شوهر خواهر شوهر خواهرم میگم

انشاالله.دعاکن خوب پیش بره 😘