2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب از استرس نخوابیدم.امشب از کمر درد.الهی شکر دلدرد ندارم.خیلی خفیف ولی کمرم داره دوتیکه میشه

خدایا شکرت گرچه آدمیزاد کم تحمل ولی این دردا شیرینه

انشاالله نصیب همه خواهرای چشم انتظارم بشه به حق به حق علی اصغر امام حسین 

دیشب از استرس نخوابیدم.امشب از کمر درد.الهی شکر دلدرد ندارم.خیلی خفیف ولی کمرم داره دوتیکه میشه خدا ...

عزیزدلم فقط استراحت کن  این کمردرد طبیعی هست فردا ک بیدار شی خبری ازش نیست 

کار هم نکن حتی اگه جو گرفتت🤪😂

فقط به بغل گرفتن جوجه هات فک کنن😍😍😍😍

ببخشید عزیزم من نوزده فروردین امپول زدم برای سقط،تا نوزده همین ماه لکه بینی داشتم،بتامم بعد یکماه صف ...

احتمالا کیست داشته باشی.خودتو هم چک کن..من بیمارستان بستری شدم من بتام کم کم اومد پایین..موقع ک بستری بودم خیلی پرستارا بدرفتاری میکردن..اصلا جوابم بیمارا رو درست نمیدادن.با رضایت خودم ترخیص شدم.گفتم هرچی میخواد برام پیش بیاد..

دو سه روز بعد از ترخیص شدن پریود شدم و چندتیکه خونه سفت ازم رفت.و دردام هیچ شدن

قربونت بشم چرا ؟80که خوبه 48ساعت دیگه دوبرابر میشه عزیزم امروز چند انتقالی ؟

امروز روز ۱۷ بودم 

توکل به خدا بله به نسبت روز اول دو برابر شده شنبه باید آزمایش جدید بدم ببرم مطب دکترم ببینم چی می گن😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشاالله عزیز دلم بازم محتاج دهاتونم.الهی روزی خودت در بهترین زمان 🤲❤️

آترین جان تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله بحق قران بارداری سالمی رو طی کنی و نی نی هاتو صحیح و سالم بغلشون کنی 🤲❤

گلم خیلی التماس دعا دارم🙏

الهی و ربی من لی غیرک
انشاالله که دفعه بعد جواب میگیری ..خداروشکر که هستن 

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا نمیدونم چی پیش بیاد برا آینده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خونریزیت شروع شده ؟نپرسیدی کی بری انتقال ؟ انشاالله به ز.ودی شاهد بتای تپلی باشیم ازت عزیزم  

اره عزیزم دیروز شروع شد.

دکتر ب همسرم گفته پریود ماه بعد برم. ولی خیلیا میگن ۳ ماه بعد . منم نمیدونم واقعیتش چیکار کنم. اصلا خودم ب رفتن دو دلم نمیدونم چرا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله جوری که پیداست  انگار هزینه و وقت بیمار براشون مهم نیست...مثلا من مرکز خصوصی رفتم مشهد &nbs ...

عزیز دلم هیچ مرکزی برای انتقال اول این فاکتور هارو برسی نمیکنه

مثلا خود من انتقال اولم که بیمارستان دولتی بود 

حتی می‌ترسیدن دارو قوی تر بهم بدن من ۵ تا تخمک و ۳ تا جنین داشتم که منفی شد

برای انتقال دوم رفتم ابن سینا ( تعریفش رو زیاد شنیده بودم )

بازم این فاکتور هارو واسم چک نکردن

ولی خب دارو قوی دادن ۱۲ تا جنین تشکیل شد

اما انتقال اولم تو این مرکز منفی شد ( روز انتقال بهم گفتن ۳ تا جنین برات برداشتیم ۲ تاش از بین رفت ، یعنی یکی انتقال دادن)

ولی خب با این وجود بازم هیچ پیگیری یا آزمایشی ازم نگرفتن که بفهمم چرا از بین رفتن!!!

الان انتقال دوم تو این مرکز هستم ، پی ار پی رو خودم درخواست دادم دکتر هیچ پیشنهادی نداشت

چسب جنین هم که نداده بهم منم همون روز یادم رفت بهش بگم!!

منظورم اینه برای انتقال اول اصلا سخت نمیگیرن

خودتو برای این موضوع اصلا عذاب نده 

من انتقال سومم هست به طور کلی 

ولی همچنان هیچی از خودم نمیدونم چون برسی نکردن!!!

دیگه واقعا اگه منفی بشم نمیدونم باید چیکار کنم!!

شاید اینبار منفی شم داخل همون مرکز فقط دکترم رو عوض کنم

شایدم کلا بیخیال بشم :)

نمیدونم

ببخشید زیاد شد ، فقط خواستم یه کوچولو از دغدغه ی ذهنیت کم کنم😘😘😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️