2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم من رفتم دکتر عمومی برام تقویتی هامو بنویسه گفتم برام نوشت فیزیوتراپی کف لگن،بعد میری فیزیوتراپ ...

ممنونم گلم. تو پریودی که نباید برم درسته. ب نظرت همین ماه برم یا بمونه بعدا. منظورم اینه ک بین اون و ماه انتقال نباید فاصله بیفته؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید من جواب میدم عزیزدلم ب متخصص زنان بگو برات نسخه کنه مثلا بنویسه فیزیوتراپی کف لگن ۱۰ جلسه ب ...

لطف کردی عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میگم طبیعیه در روز چندباری از واژنم آب خارج میشه؟ نه بو میده نه لژ داره آب آبه لباس زیرم خی ...

منم خیلی داشتم. مخصوصا وقتی سرپا وایمستادم. نمیدونم از چیه

@alaae     خصوصی لطفا

سلام خانوما کسی تجربه خارج رحمی داشته اینجا؟

سلام عزیزم من داشتم

واقعیتش من اصلا سر رشته ندارم😅 خودم که تا به حال همیشه سه روزه برام انتقال دادن. دلم میخواد ی بارم ...

اها ،راستش منم از همین میترسم چون تعداد جنینام کمه

برام دعا کن عزیزدلم 🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
اره من..چنان دردی میکرفتم.ک حالت سجده میرفتمو شکممو فشار میدادم

خب این درد ها از کی شروع شد؟ هفته چند؟

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشاالله حیره. به هر حال این انتقال ندادنه بهتر از انتقال دادن و منفی شدنه. من خودم ۱فروردین کورتاژ ...

چه جوری تو ivf بارداري پوچ میشه اخه😩😩

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اها ،راستش منم از همین میترسم چون تعداد جنینام کمه برام دعا کن عزیزدلم 🙏❤

ان شالله خدا بهترن تصمیم رو جلو راهت میذاره😍

ان شالله خدا بهترن تصمیم رو جلو راهت میذاره😍

ممنون آلا جون انشاالله 🤲

انشاالله بحق این لحظه های عزیز شماهم بزودی مامان دوقلوهای سالم و صالح بشی مهربونم🤲😘😍

الهی و ربی من لی غیرک
ممنون آلا جون انشاالله 🤲 انشاالله بحق این لحظه های عزیز شماهم بزودی مامان دوقلوهای سالم و صالح بشی ...

قربووونت برم عزیزم❤️❤️❤️

سلام عزیزم من داشتم

عزیزم ببخشید فکر کنم یه بار دیگم مزاحمت شدم،عزیزم من نوزده فروردین امپول زدم برای سقط،تا نوزده همین ماه لکه بینی داشتم،بتامم بعد یکماه صفر شد ولی درد سمت راست بدنم هنوز هست،با ورزشم خیلی بدتر میشه،میخواستم ببینم طبیعیه یا نه؟یکبارم پریود شدم ولی الان یه هفته عقب انداختم

اره من..چنان دردی میکرفتم.ک حالت سجده میرفتمو شکممو فشار میدادم

ببخشید عزیزم من نوزده فروردین امپول زدم برای سقط،تا نوزده همین ماه لکه بینی داشتم،بتامم بعد یکماه صفر شد ولی درد سمت راست بدنم هنوز هست،با ورزشم خیلی بدتر میشه،میخواستم ببینم طبیعیه یا نه؟یکبارم پریود شدم ولی الان یه هفته عقب انداختم،تجربه شما چطوری بود؟