2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
الهی این بغضو ما بکنیم برای مثبت شدن خودت عزیزم خیلی مهربونی 

😘😘😘😘

عزیز دلی 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اترین جون میدونم الان خیلی خوشحالین و خانوااده ها از شنیدن این خبر پر پرواز در میارن😍 ولی بهشون ...

مهتاب قشنگم من میخوام حرز امام جواد رو بگیرم 

شنیدم نماز داره ولی من بلد نیستم نمازشو بخونم غیر اون دوست ندارم خودم بخونم( ببخشید ولی میگم شاید بد بخونم یا لیاقت نداشته باشم)

تو اینستا یه پیج هست حرز امام جواد میفروشه بنظرت بخرم از اونجا؟( اگه نه تهران از کجا بگیرم که خوب باشه ؟)

بعد میگن با پوست آهو ( یه چیز دیگه ام بود) 

کدوم بهتره؟

همیشه باید به بازوم وصل باشه؟

آخه من دوست ندارم کسی ببینه بگه دعا گرفته 😐

ببخشید سوالام زیاد شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الحمدلله  خیالم راحت شد که خودتون  به مسائل جانبی توجه دارید خدا نگهدارتون باشه در پن ...

من خیلی از این موضوع میترسم ..

شوهرم از ذوقش به همه میگه به همه!!!!!!!

حتی الان به همکاراش گفته یه دختر دارم 😐

اونا منتظرن دختر شوهرم رو ببینن😐😂

نمیدونم چیکار کنم برای این موضوع

تاحالا ام باردار نشدم تجربه نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیشب از استرس نخوابیدم.امشب از کمر درد.الهی شکر دلدرد ندارم.خیلی خفیف ولی کمرم داره دوتیکه میشه خدا ...

😃 کمر منم بود درد میکرد با اون همه کار خونه ای که کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم دیروز شروع شد. دکتر ب همسرم گفته پریود ماه بعد برم. ولی خیلیا میگن ۳ ماه بعد . منم نمیدون ...

حق داری قشنگ من🥺

اگه تحمل و طاقتش رو داری همون ماهی که دکتر میگه برو

شاید برات برنامه ها داره 

نمیدونم خراش داده بودی یا ن

شاید میخواد این کارارو بکنه

میگن بدن با آی وی آف پی در پی آماده تره🥺

مواظب خودتو خوبی هات باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز از دیشب نخوابیدم ..😃

نزدیک های انتقالمه نمیدونم چرا انقد پر حرف شدم

حلالم کنید دوستان 😘😘

برعکس انتقال های قبلی خیلی ذوق دارم

فقط تو دوران سرما خوردگیم یکم غر غرو شده بودم ( که خب من لوسم یکم)

همیشه با این همه دارو افسردگی می‌گرفتم

یا از قبلش عزا می‌گرفتم واسه آمپول پروژسترون هام

اما از دیروز که آمپولم شروع شد هیچ حس بدی ندارم

فکر کنم تازه کم کم دارم بزرگ میشم😂😂

ولی یه دغدغه ی خیلی بزرگی دارم گاهی دلم میخواد اینجا بازگو کنم

ولی پشیمون میشم که از جو تاپیک خارج نشیم 😞 درحدیه که وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره 

فکرای خیلی بدی میاد تو ذهنم

😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان پیامتو دیدم عزیزم  انشاالله خدا دره رحمتشو به روت باز کرده و حتما بتات بالا میره نگران ...

مرسی عزیزم توکل به خدا امیدم به همین دعاهای شماست که خدا درِ رحمتش رو به روی منم باز کنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
قربون تو بشم من.دخواستمو قبول کن ممنونم بابت تک تک دعا ودلگرمیت الهی بسلامتی این 22هفته طی کنی و جو ...

فداتم عزیزم قبول کردم انشالله شمام ۸ماه دیگه نی نی و ب سلامتی بگیری تو بغلت 😍🌹

خب الحمدلله  خیالم راحت شد که خودتون  به مسائل جانبی توجه دارید خدا نگهدارتون باشه در پن ...

قربونت بشم خواهر مهربونم که همیشه کنار ما موندی با اشکامون اشک ریختی با خنده هامون خندیدی الهی که هرچه از خدا میخوای بهت بده الهی خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه 😘