2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم. 😊💜 امیدوارم ماههای بارداری رو به خوبی بگذرونی. چه همسر خود ...

قربونت بشم خواهر مهربونم الهی خدا نینیتو سهی سالم برگردون بهت راستی بععداز سقط انتقال ندادی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزدل من هم شهرستان انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت، پیشنهاد میکنم حتما تهران انجام بدین 

بله جوری که پیداست  انگار هزینه و وقت بیمار براشون مهم نیست...مثلا من مرکز خصوصی رفتم مشهد   وای به حال دولتیا

آزمایش ایمنی..آزمایشای قبل انتقال ک بچه ها میگن هیچکددمو درخواست ندادن برام 

آره هلی بع دعاهای شما عزیزم مادر شدم الهی به حق بانوی دوعالم حضرت زهرا که خدا به زودی با بارداری سا ...

عزیزدلم خیلی خیلی خوشحال شدم  باور کن انگار جواب خو دم مثبت شده  همونقدر ذوق کردم الهی بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشی و سلامت بغل بگیریشون   انشاالله دوقلو باشن😍😍😍

خدایاشکرت ،مبارکتون باشه عزیزم خدا میدونه که چقدر خوشحال شدم وامیدواار ،من هم سنم دیگه بالا رفته و۶ ...

ممنونم دوست خوبم الهی به زودی نصیبت بشه این شادی

دست از تلاش نکش

خدا میدونه منم خیلی دور از خودم میدیم همین حالا هم ی لحضه شیطونه میگه نکنه اشتباه باشه.ولی ایمانم نهیب میزنه بسپار به خدا خودش

من فکر میکردم خدا فراموشم کرده 😭😭

اما شرمندم کرد 

بچه ها عدد بتا 9 بود پزشک آزمایشگاه گفت دو روز دیگه تکرار کن شاید اولاشه دیرتر  عددش بالا بره ا ...

من الان پیامتو دیدم عزیزم 

انشاالله خدا دره رحمتشو به روت باز کرده و حتما بتات بالا میره نگران نباش و به چیزای خوب فکر کن 

ما هم دعا و صلوات می‌فرستیم انشاالله ک خیره عزیزم😘

سلام عزیزم. منم امروز مردم و زنده شدم از درد. شکر خدا الان بهترم. نمیدونم خوب باشه برات یا نه. من خو ...

خونریزیت شروع شده ؟نپرسیدی کی بری انتقال ؟

انشاالله به ز.ودی شاهد بتای تپلی باشیم ازت عزیزم