2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام جیگرا بقران باورم نمیشه وای خدایا شکرت معجزه ت دیدم.دوستای مهربونم ممنونم بابت دعاها ودلگرمیتو ...

گوارای وجودت عزیزم این خوشحالی انشاالله روز زایمانت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۴ روزه بوده عزیزم 😍😍😍😍 دعا کن منم سورپرایز بشم 

انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت بشم من ی لحظه آمدم بگم بهتون یعنی هنوز خودم هنگ بودم.ممنونم بابت دعاهای که کردی چله ی که بردا ...

خدایاشکرت ،مبارکتون باشه عزیزم خدا میدونه که چقدر خوشحال شدم وامیدواار ،من هم سنم دیگه بالا رفته و۶ سال منتظرم 🥺🥺 برامون دعا کن مامان خانوم 🙏💚

خدایاشکرت🤲🤍
الهي من فدات بشم مباركت باشه عزيزم نگفتم رفته شيريني بخره برات لذتشو ببري براي ما هم دعا كن

الهی به حق 6ماهه ی کربلا که دست پر پاشی از استراحت

بقران از ته دلم برای همه ی خواهرای چشم انتظار دعاکردم که این شادی نصیبتون بشه.

خیلی سختی کشیدم تو این راه 13.14سال دویدم بلآخره خدا روزیم کرد الهی روزی تک تکتون بشه 

روز انتقالتون معلوم شده؟ بگيد ويژه تر دعا كنيم😍 امروز به علي ميگم برا خاله دعا كن ني ني دار بشه با ...

الهی قربون علی بشه خاله قربون چشاشت بشم😘  من

معجزه جان من دعا و پیگیریای انتقال قبیلیا یادم نرفته خواهر مهربونم.خدا به واسطه دعاهای شما معجزه ش شامل حال من کرد ♥️

مامان آترين من از صبح انقدر سرفه كردم زير دلم درد ميكنه برام دعا كن تو الان مادري دعا كن منم بچمو ا ...

قربونت بشم خدا کنه لیاقتی پیش خدا داشته باشم.نذری دارم که از فردا شروع میشه و اگه قابل باشم تک تکتون دعا میکنم.

امشب سوره حشر وفتح خوندم به حاجت روایی همگی انشاالله که خدا دست تک تکتون بفشاره.راستی روزانه به تعداد جنینات آیت الکرسی بخون اول به نیت سلامتی امام زمان..من آیت الکرسی میخونم سوره محمد.قلم.وحجرات هر روز.به اضافه‌ای روزی 1000صلوات به نیت 14معصوم تا دیروز زیارت آل یاسین دعای فرج..دیروز 14000صلوات تموم شده امروز 124000تا شروع کردم که 3000ناش فرستادم.

سوره مریم خوندم.یاسین خوندم دعای یستشیر هر روز خیلی دعای قشنگی.جایش ابراز عجز .فقیر وزلیل میکنی در برابر قدرت خدا کرم بخشش خدا.واقعا آدم سبک میشه.حدیث کسا هم چند باری خوندم...

ولی بزرگتر از اینا دعاهای بقیه بود برام.

انشاالله که مثبت میشی عزیزم.اتی مثل شما تو انتقال مریض بود دوقلو هاش بدنیا اومده شکر خدا.پس نگران نباش عزیزم 

الهی دورت بگردم عزیزم با پیام اولت اشک ناراحتی ریختم با پیام دومت اشک شوق  شوک بدی بود😂😍 ان ...

قربون اشکت بشم فاطمه جان

الهی به زودی زود نصیبت بشه شادی امشب من و شوهرت اشک شوق بریزه مثل شوهرم. 

دیونه برداشته آزمایش رفته در کلینیک که نشون دکتر بده که خوبه.میگه هرچه دکتر آزمایشگاه بهم گفت اقا مثبته میگه میخواستم بدونم بازم مثل اون دوبار پایین یانه.کلنیک تعطیل بوده رفته مطب مطبم پنجشنه بعداز ظهر نیستن

خلاصه خودشم اذیت شده بود 

مثبت شدی😍😍😍😍 اره😍😍😍 وای خدایا شکرت  خدایا شکرت😭😭😍😍😍😍😍😍 وای اترین جون   ...

آره هلی بع دعاهای شما عزیزم مادر شدم

الهی به حق بانوی دوعالم حضرت زهرا که خدا به زودی با بارداری سالم ودلخواه خدا نصیبت کنه که اشک شوق بریزی مثل من