2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

سلام جیگرا

بقران باورم نمیشه وای خدایا شکرت معجزه ت دیدم.دوستای مهربونم ممنونم بابت دعاها ودلگرمیتون..من مطمئنم که این هدیه از دعای شماها دارم.الهی قربون همگیتون برم

نوشا و هپی من قربون دل مامانای مهربونتون برم که برام دعا کردن دستشون میبوسم

کاش مییتونستم هدیه ی ناقابل کوچک بهشون بدم

شماره هاشون تو خصوصی بزارین برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم بیا مثبت شدم عزیز دلم 

مثبت شدی😍😍😍😍

اره😍😍😍

وای خدایا شکرت  خدایا شکرت😭😭😍😍😍😍😍😍

وای اترین جون  خدا روشکر  دلم میخاد بغلت کنم 

چقدر خوشحال شدم الهی بسلامت بغلش کنی😍😍😍😍😍😍

جانیمسان زیارتت قبول جون من  انشاالله همه منتظرا با فسقلیامون مشهد بریم 😍😍🙏🙏

ان شالله ان شالله

به امام رضاااا گفتم يادتونه اقا اومدم گفتم باردار بشم كارم به اي وي اف نكشه ولي كشيد دلم شكست گفتم منووو نديدين ولي الان اقاجانم با دوتااا فسقلي اومدم پابوستون

سلام عزیز دلم ممنون از احوال پرسیت شما چطوری پسر دومی هم ب شیطونی علی جونه؟😅😍 ۵ روزه انتقال دادم ...

علي شيطون نبود كه بد قلق بود اينم والا رفلاكس والرژي رو داره و خابش بشدت كمه يمدت هرسري يمدل ميخابيد يبار با يبار بغل يبار گهواره ا ولي از اول فقط راه بردن عارومش ميكرد الان سه هفته اي ميشه فقط راه ميبرمش تا بخابه

ولي صبر ادم سر بچه دوم بيشتره و راحتتر باهاش كنار مياد زير دست علي اب ديده شديم خواهر

اي جووووووووون دلم😍 ان شالله مثبت بشي بحق حضرت معصومه و اقا امام رضاااا عيديتونو بگيرين