2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 از صبح اینقدر به روز رسانی کردم گوشیم داشت از دستم سر به بیابون میگذاشت&nbs ...

💃💃💃💃💃💃💃💃💃👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

الهي من فدات بشم

مباركت باشه عزيزم

نگفتم رفته شيريني بخره برات

لذتشو ببري

براي ما هم دعا كن

فدات بشم چشم حتمااااا بشرط لياقتت به يادتون هستم هميشه حتي به اسمم ذهنم ياري نكنه كلي ميگم ان شالل ...

انشاءالله عزیزم به دعاهای شما خدا لطفشو شامل حالمون کنه سالم وصالح باشن🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم انشاءالله که صدبرابرش به زندگیتون برگرده انشاءالله خدا بهتون سلامتی بده گلم❤️🤲

روز انتقالتون معلوم شده؟ بگيد ويژه تر دعا كنيم😍

امروز به علي ميگم برا خاله دعا كن ني ني دار بشه باشه اترين جون منظورم بود الان ميگم علي خاله ني ني دار شده ميگه مامان عه دنياااااا اومد😂😍

الهي من فدات بشم مباركت باشه عزيزم نگفتم رفته شيريني بخره برات لذتشو ببري براي ما هم دعا كن

مامان آترين من از صبح انقدر سرفه كردم زير دلم درد ميكنه برام دعا كن تو الان مادري

دعا كن منم بچمو از دست ندم

ای جانم، مبارکت باشه عزیزدلم❣️ ان شاءالله این دوران بهترین لحظات عمرت باشه🤲🏻 بها. جون رفتی دکتر ...

اره عزیزم دکتر بهم نوبت داد 16 خرداد واسه سونو. بهم گفت تو این مدت اگه لک دیدم آمپول انوکسان، قرص آسپرین حذف کنم اگر خدای نکرده خونریزی شد بلافاصله 4تا قرص دوفاستون( اگه اشتباه نکنم) بخورم.انشالله که کار به اینجاها نمیکشه

خدایا شکرت
سلام گلی خانم اسم منو جا انداختی خوبی بچه هات خوبن

سلام عزيزم خوبي دختراي گلت خووووووبن

عاره شما عبدالواحد مهربون٢١

ذهنم داغون شده دختر😂الان دارم بچه بغل را ميرم تايپ ميكنم

اصلا عادت به زمين نداره سابيده منووو😂

روز انتقالتون معلوم شده؟ بگيد ويژه تر دعا كنيم😍 امروز به علي ميگم برا خاله دعا كن ني ني دار بشه با ...

هنوز نه ولی انشاءالله خرداد. زمان دقیقش هنوز معلوم نیست

😆😅 از دست بچه ها. انشاءالله که همیشه شادو سلامت باشید❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مامان آترين من از صبح انقدر سرفه كردم زير دلم درد ميكنه برام دعا كن تو الان مادري دعا كن منم بچمو ا ...

نترس منم وقتي ١٣ هفته بودم كرونا افتضاح كرفتم همش ترس از دست دادن داشتم خضةصوصاا همش شما ميومدي جلو ذهنم كه بخاطر كرونا اون اتفاق تلخ براتون افتاد ولي قرار نيست هميشه بد پيش بره اصلاااا فكراي منفي نكن