2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
@یامنان ‍  @atrin_arsen_atrina ‍  @نهال6467 ‍  سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجاد ...

ممنونم آلاجون چقدر احتیاج داشتم از صبح حال دلم خوب نبود هرچه به سیکل انتقال نزدیک میشم استرس میگیرم

انشاءالله هزاربرابرش برگرده به زندگیتون❤

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
این چند روز سعی کن شبها یه ساندویچی چیزی درست کنید شب ها برید پارک من قبل انتقال بخاطر اینکه استرسم ...

باشه سحر جان ممنون از پاسخگوییت 

خیلی برام دعا کن عزیزم🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حورا جون برای من ۲۰ دقیقه چهار تا امواج میذاشت (دو تا قسمت کمر از پشت و دو تا قسمت رحم) همزمان یک اش ...

برا من امروز سه بار با امواج های مختلف قسمت جلو روی رحم و تخمدان انجام داد بعد یا یک دستگاه که موج داشت و ژل ریخت رو پایین شکمم با اون ماساژور که امواج داشت ماساژ داد

گفت جلسه بعد چندتا ورزشم بهت میگیم

اتفاقی رفتم پرسیدم که هم هزینه رو بدونم هم ببینم کی برم شانس با بیمه تکمیلیمون قرارداد داشت رایگان شد فقط ۳۰ تومان هزینه ماساژ دادم

@یامنان ‍  @atrin_arsen_atrina ‍  @نهال6467 ‍  سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجاد ...

قربونت برم خدا ایشالا خیر و برکتش رو وارد زندگیت کنه مهربونیه تورو که دیدم با خودم فکر کردم بعضی آدمها رو هیچکس مجبور نکرده بقیه رو خوشحال کنن برای بقیه دعا کنن و برای شاد کردن دلشون برنامه ریزی کنن اما این کارو انجام میدن چون دلشون دریاست واقعا فرشته ای تو . من روزای منفی شدن زیاد داشتم میدونم الان چی تو دلته اما باز پیگیری میکنی حال بقیه رو دعا میکنی نگرانی . فاطمه جان درسته نمیشناسمت اما اینقدر حس خوب به من دادی تو این روزا که خدا میدونه دستم رو بلند میکنم به دعا تو میای تو ذهنم با این محبتهات واقعا هیچوقت از یادم نمیری مطمئنم تا همیشه هر وقت زیارت برم به یادتم هر وقت دعا کنم به یادتم و مطمئنم خداوند برات جبران میکنه میدونم توهم مطمئنی خدا هواتو داره به حقِ حضرت زینب هرچی زودتر نتیجه صبرت رو میگیری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیرم این فیزیوتراپی رحم هست؟؟ برای همه انجام میدن  تاثیر داره؟

سلام عزیزم

بله فیزیوتراپی رحمه

من ازشون پرسیدم گفت حتی یکی اومده که نمیخواسته آی وی اف بشه فقط برای تقویت رحم اومده بع از ۱۰ جلسه طبیعی حامله شده دوقلو

به نظرم بد نیس انجامش 

وسیله اس دیگه مثل تقویتی ها

تورا خدا بگو شب آزمایش چطور گذروندی خیلی سخته من برای تو مطمین بودم چون لکع بینی کردی الان برای ن ...

عزیزم منو تو که علائم شبیه هم داریم بعضی وقتا دل درد پریود میاد و میره سینه دردم که داری ترشحم که هیچکدوم نداریم ما بچه هامون همزاد هم میشن فک کنم 

استرس نداشته باش خواهری خدا داره میبینه هوامونو داره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بچه ها من گفتم عین خیالم نیست که نشد اما فکر کنم حالم بد می خوام به روی خودم نیارم  بدنم که دا ...

الهیی قربون دل شکسته ات برم. با تمام وجود میفهممت. من خودمم متاسفانه داشتم این تجربه تلخو. نزدیک یک سال هی میخواستم برم انتقال ، هی ی مشکل جدید پیدا می شد. اخر سر دو بار شروع کردیم سیکل انتقالو ولی چون ضخامتم بالا نمی رفت کنسل میشد. بار سوم بالاخره ضخامت بالا رفت و شادو خرم رفتم برا انتقال که متاسفانه اخراش اومدن گفتن جنینام از فریز در نیومده. منم دیگه جنین نداشتم. خییییییلی شوک بدی بود. تمام ناکامی هام ی طرف و اون روز ی طرف. اینارو گفتم که بگم واقعا حالتو می فهمم. گریه کن عزیزم حتما. خودتو خالی کن. ولی تو این حال زیاددنمون.

دیروز یکی از دوستان ی کتابی بهم معرفی کرد که تو نت هم راحت میتونی پیدا کنی. مسکن الفواد یا آرام بخش دل داغ دیدگان نوشته شهید ثانی. ظاهرا شهید ثانی هم فرزند زیاد از دست دادن برا همین نشستن هر چی روایت در این مورد هست رو جمع کردن که شده این کتاب.

درسته من هنوز کاملشو نخوندم و فقط اوایلشو خوندم ولی فووووق العاده حالمو خوب کرد😍 با وجود غصه ای ک داشتم انگار همه چی رو شست و برد.

ی لحظه پیامتو ک دیدم گفتم شاید خالی از لطف نباشه و خیر باشه بگم بخونی ان شاالله حال شمام بهتر بشه❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱