2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

سلام

دوستای گلم فرداآترین جون آزدارن

برای نهال خانم وآترین خانم

به نیت مثبت شدنشون نادعلی بخونیم

من ۵تانیت کردم دیروز

هرچندتامیتونیداعلام کنید

کوتاهه زیادزمان نمیبره🙏🙏🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@sarayyyyy    

سارا جونم من ۱۰تا نادعلی خوندم الهی خیر ببینی عزیزم

برکتش برگرده به زندگیت در قالب ی فرزند سالم و صالح

وجنس دلخواه

لطف ببین چنتا لایک داری اگر باید به ۴۰برسه 

نا بقیه ش خودم بخونم عزیرم 

سلام خانمهای عزیز من چن روز دیگه به امید خدا انتقال دارم استرسم خیلی زیاده شما برا کم شدن استرستون&n ...

سلام عزیزدل، بسلامتی انشااله انتقال بدین و نتیجه بگیرین ❤ استرس خیلی بده، لطفا اصلا به نتیجه فکر نکن، استرس اثر منفی داره، سعی کن با کتاب و فیلم سرگرم باشی، پیاده روی سریع هم خیلی خوبه، خونرسانی به رحم و بیشتر میکنه، 🌿🌿🌿

مرفو شوهر من افتضاح یعنی همه چی کلا افتضاح هم افتضاح تر بود ولی من با این کارا بعد از سه بار ای وی ا ...

پاییز جان چه کارایی کردین که طبیعی باردار شدی ؟ 

کاش ما هم طبیعی بشیم. 

واقعا نعمت بزرگیه. 

برامون دعا کن. 

سلام خانمهای عزیز من چن روز دیگه به امید خدا انتقال دارم استرسم خیلی زیاده شما برا کم شدن استرستون&n ...

این چند روز سعی کن شبها یه ساندویچی چیزی درست کنید شب ها برید پارک من قبل انتقال بخاطر اینکه استرسم کم بشه هرشب یه چیز ساده درست میکردم با یه فلاکس چایی میرفتیم پارک هوا هم سرد بود ولی خیلی ارامش بهم میداد

@baran1467 @marshmaloo     دیشب و امشب به نیت حاجت شما و همه دوستان نماز استغاثه به ...

سلام مهربونم ممنون از لطفت

الهی خدا برات تو زندگی جبران کنه

منم حدیث کسامیخونم دعاتون میکنم

فدات  الهی خدا جواب دعاهای عزیزانم به زودی بده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم بله من سه بار طبیعی یبار مشکوک به خارج رحمی   دوبار سقط این بار ۵انتقال از سومین ت ...

آترین جان ببخشید من اینقدر سوال میپرسم چون ذخیره ام کمه و باید دوباره پانکچر شم در مورد بعضی چیزا اطلاع ندارم میپرسم 

تو آخرین بار کی پانکچر شدی اون‌ موقع ذخیره ات چند بود ؟ با داروی خارجی چندتا تخمک‌ و‌ جنین‌ داشتی و اینکه از همین داروهای خارجی کدوم بیشتر بهت می‌ساخت 

من قبلا چند بار با داروی ایرانی پانکچر شدم یه بارم میخواستم با داروی خارجی امتحان کنم میخواستم بیشتر در این مورد بدونم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش