2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
خب کجایی با پست برات بفرستم  لازمم نیست چند بار تاپیک فرستادم که اگه کسی لازم داشته باشه براش ...

ممنون عزیزم لطف داری تو این وضعیت بخوای اینا رو هم پست کنی 

شاید یکی که دستش تنگ بود نیاز داشت خواست 

تورا خدا بگو شب آزمایش چطور گذروندی خیلی سخته من برای تو مطمین بودم چون لکع بینی کردی الان برای ن ...

عزیزم آروم بااش  این حجم از استرس اصلا خوب نیساا 

تلویزیون روشن کن  فیلم ببین گوشیو بزار کنار 

انشاالله که خیره 

برا آرامش دلت آیت الکرسی میخونم  سعی کن بخوابی زود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مهربونم زیارت آل یاسین وذکر یونسیه و 1000صلوات 14معصوم که امروز 14روز .به نیت امام زمان بود

تقدیم میکنم به دلهای پاک و مهربون خواهران گلم الهی حاجت روایی همگتون.تک تک اسم نمیبرم خدا میدونه به یاد همه تون هستم.بویژه نهال.

وانشاالله نیومدن نگار هم خیر باشه 

دیگه پست نمیزارم

میدونم خسته تون کردم.الهی خدا به دلهای پاک شماها نگاه کنه

ومنو  دست پر بزاره 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

قربونت برم الهی خدا مصلحتش با آرزوی قلبیت یکی کنه عزیزم خدایا من لیاقت ندارم شاید بنده ی خوبی نیستم ...

این چه حرفیه عزیزم....همه ی بنده های خدا خوب و لایق بندگی بودن که به دنیا اومدن فداتشم 

اگر ما از حکمت ومصلحت تمام کارها باخبر بودیم که قانون طبیعت زیرسوال میرفت...

این فکرای بیهوده رو نکن من مطمئنم و ایمان دارم خدا  تو این دنیا به ما اینجور سختی و زحمت میده  حتما و قطعا اون دنیا برامون اجر و پاداش کنار گذاشته  ب جون خوده خداااا که همینطوره چون اگه اراده ی خدا باشه همین الان ی نطفه وجود پیدا میکنه  

اگر خدا نمیخواد به ما تو این دنیا به راحتی فرزند بده  جبران میکنه برامون   اون ارحم الراحمین  

@یامنان‍ 

@atrin_arsen_atrina‍ 

@نهال6467‍ 

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
لتروزول و هاش ام جی و استرادیول فقط فیزیوتراپی رحم انجام دادم نه عزیزم نداشتم یک جنین سه روزه و د ...

اصلا تو سیکل انتقال نزدیکی نداشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قربونت برم که همیشه به یادمی آخه هرکسی خوندم لک داشته جنین فریزا الهی شکر که دستت پره و امید مایی ...

فداتم گلم ربطی ب فریز غیر فریز نداره ک خیلیا لک لانه گزینی نمیبینن اره گلم متاسفانه بچشو سقط کرد تو ۵ماه بود بنده خدا داشت میرفت تو ماه ۶

نشد دست خالی برگشتم دوباره باید از صفر شروع کنم جنین ها کیفیت نداشت 1حالا می خوام یه کارایی کنم کیفی ...

ای وای عزیزم. خیلی ناراحت شدم. انشاالله در اولین اقدام بعدی بهترین نتیجه را میگیرین. راستش من خودم هم باید به زودی شروع به تقویت کنم چون ۸سال پیش پانکچر شدم و دیگه الان جنین ندارم و قطفا ذخیره ام پایینه.از راهنمایی سایر دوستان باید استفاده کنم به امید خدا

بچه ها من گفتم عین خیالم نیست که نشد اما فکر کنم حالم بد می خوام به روی خودم نیارم 

بدنم که داغون پا درد کمر درد 

هی بغض میکنم هی بغضم رو قورت میدم به روی خودم نمیارم حتی نتونستم بخوابم از شنبه شبی دو سه ساعت خوابیدم اما خواب نمی‌بره دلم یه دل سیر گریه تو تنهایی می خواد

سلام عزیزدل، بسلامتی انشااله انتقال بدین و نتیجه بگیرین ❤ استرس خیلی بده، لطفا اصلا به نتیجه فکر نکن ...

سلام گلم ممنون انشاالله با دعای خیر شما دوستان خوبم🤲❤

باشه گلم ممنون از پاسخگوییتون 😘

الهی و ربی من لی غیرک
ای وای عزیزم. خیلی ناراحت شدم. انشاالله در اولین اقدام بعدی بهترین نتیجه را میگیرین. راستش من خودم ه ...

من  از ظهر شروع کردم لیست نوشتم هم سنتی هم شیمیایی 

کلی هم قرص دادم به شوهرم عصر نتونستم حالم بد بود گفتم وسط خیابون غش میکنم 

صبح میرم خرید 

من رفت و آمد تو ماشین داغونم میکنه الان هنوز بد ماشینم