2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
از كاربر محلا٢٠ آستاره محافظ نيلو٦٨ نغمه٩٩ مامان محمد آلا هاني جون داداشم گندمي هيوا فوال ...

سلام عزیزم خوبی؟؟گل پسرات خوبن؟؟چقدر خوشحال میشیم شما دوستان قدیمی بهمون سر میزنید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يامنان خووووووبي؟ چه كردي يادمه يبسته جنين داشتي؟؟؟انتقال دادي؟؟ يا باز از اول بانكچر شدي ...

سلام عزیزم خوبی؟؟قربانت خوبم شکرخدا❤️

نه باز از اول شروع کردم😮‍💨😬یه مرکز دیگه به امیدخدا تو سیکل انتقالم برام خیلی دعاکن اینبار دست پر باشم😊😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وای قربون دلت برم ما دونفریم نهالم هست خودمم ۱۰تا بر میدارم نفری ۵تا  الهی به حق صاحب زمان که ...

قربونت برم که اینقدر مهربونی مرسی خواهرم خدا دلت رو شاد کنه به حق علی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من هم خراش دادم، هم این آمپول رو زدم هم ivig زدم قبلش. نمیدونم تاثیر کدومش بود که مثبت شدم

منم حتما ب دکترم پیشنهادشو میدم..ک مث شما تکمیل بشه..چون سرم و خراشرو دکتر بم پیشنهاد داد..پی ارپی و چسب رو خودم پیشنهاد میدم

سرم ivig فک کنم  ی همچین چیزی

ابن ک برا مشکل ایمنی هستش کسایی ک سقط مکررین

گفتن ک آمپول هستش جی سی اس اف همچین چیزی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسی عزیزم ان شاالله همگی مثبت باشیم 

بچه ها من امروز آزمایش بتا تکرار کردم 1860 شد. خداراشکر. باهمه وجودم برای همتون دعا کردم صلوات فرستادم. بحق امام صادق دل همتون شاد بشه

خدایا شکرت
من هم خراش دادم، هم این آمپول رو زدم هم ivig زدم قبلش. نمیدونم تاثیر کدومش بود که مثبت شدم

سرم رو از کجا تهیه کردین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اگه مطب دارع.مطبش برو.. بخدا اگه سرما خوردم انتقال نمیدم.. من چون همین ۳ تا جنین بیشتر ندارم.میخوا ...

سرم ای وی ای جی از کجا گرفتی عزیزم ؟

بچه ها من امروز آزمایش بتا تکرار کردم 1860 شد. خداراشکر. باهمه وجودم برای همتون دعا کردم صلوات فرستا ...

خدا رو هزار بار شکر انشاالله 9 ماه زیبا رو بگذرونی و به سلامت بغلش کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن