2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
دوستان آترین جون پنج شنبه آزمایش دارن بیاین برامثبت شدنشون نادعلی بخونیم هرکسی به هرتعدادکه میتون ...

وای قربون دلت برم ما دونفریم نهالم هست

خودمم ۱۰تا بر میدارم نفری ۵تا 

الهی به حق صاحب زمان که به جان مادرش قسمش دادم همه ی خواهرام با هر آرزوی که دارن حاجت روا بشن به حق ۶ماهه امام حسین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه جانم به خدا از دیروز که خبرو شنیدم حالم بد شد چیزی نداشتم که بهت بگم 😓تا دلت آروم بشه فق ...

قربوووونت برم عزیزم. شرمنده تونم قربونت برم.

منت گداشتی به سرم😘😘 

الهی آمین😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم  من مشكلم فقط سرفه نيست خيلي خلط دارم الانم گلوم گرفته نميدونم آزيترومايسين بخور ...

سلام گلم من بعد انتقال و نمیدونم اما منم مثبت ک شدم ماها اول سرما خوردم رفتم پیش دکترم گفت سفکسیم  تو بارداری مجازه اونم روزی ۱دونه و شربت دیفن رو هم گفت قرقره کنم و قورت ندم حالا میخای شمام با دکتر مشورت کن و بخور 

سلام گلم من بعد انتقال و نمیدونم اما منم مثبت ک شدم ماها اول سرما خوردم رفتم پیش دکترم گفت سفکسیم &n ...

سلام عزيزم صبح بخير

با دكتر صحبت كردم

گفت ليموشيرين و شلغم بخور اگه جواب نداد آزيترومايسين ٢٥٠

تو نت خوندم نوشته درمان نكردن عفونت بدتر از نخوردن آنتي بيوتيك هست

و اينكه دور از جون دور از جون نقص عضو ميده

موندم چكار كنم

از روز اول انتقالم خلط و ترشح بيني دارم

اسير شدم بخدا

جنين هم ندازم ديگه بعد ٣ تا پانكچر

سنمم بالاست

سلام عزيزم صبح بخير با دكتر صحبت كردم گفت ليموشيرين و شلغم بخور اگه جواب نداد آزيترومايسين ٢٥٠ ...

اخه الانم ک فصل لیمو شیرین و شلغم نیست ب نظر من عفونت و  تب کنی بدتره برات تا چرک خشک کن بخوری راستی تب نزاری بکنیا دیدی گرمی با اب سرکه پاشویه کن یا استامینوفن ساده بخور