2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممنون از راهنماييت عزيزم خيلي داغونم خدا رحم كنه الان صبحانه خوردم آزيترومايسين شروع كنم

خاهش میکنم گلم لا اقل روزی یکی بخور زیاد نخور روز چند انتقالته؟ نگرانم نباش انشالله میگیره من اون اول سرما خوردم تا الان ک ماه چهارم هم خیلی عطسه میکنم هم ابریزش و گرفتگی بینی دارم ب دکترم میگم میگه طبیعیه مال بارداریته فقط یه قطره سدیم کلراید داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا خواستم بچه سالم بهم بده🥹من بيچاره چه گناهي كردم آخه؟ ميگم نكنه عفونت تاثير بد بزاره

استرس بیشتر تاثیرمنفی میزاره چرک خشک کنو بخور نگرانم نباش فقط جوشونده اینا دم نکنی بخوریا فک کنم فقط اب گرم و نشاسته براگلوت بتونی بخوری برا انتقالتم خوبه اما ن زیاد ک یبوست نگیری انشالله ک نی نی صحیح و سالم چسبیده ب دلت 

مرسي عزيزم الان كلي گريه كردم شير خوبه؟ بجوشونم بخورم؟

اره شیرم فک نکنم بد باشه بخور گلم دیگم گریه نکن میگم ک منم سرماخورده بودم اوایل الانم هنوز عطسه زیاد میکنم فقط دهنمو باز میکنم تا ته ک بهم فشار نیاد نگران نباش خدا داده خودشم مواظبشه بسپر ب خودش 

مرسي عزيزم خيلي آروم شدم با شما حرف زدم نميدوني چقدر ناراحتم تك وتنها كسي هم ندارم

خاهش میکنم گلم دیگه ام نگران نباش برا نی نی بده منم تنهام کارامم با خودمه جفتم پاینه دکتر گفته استراحت کنم اما خب اخرش چون کسی دورم ندارم ک بگم بیاد کمکم خودم در حد ناهارو شام و ظرف مجبورم تازگیام انقد حساس شدم همش با خاهرم قهر میکنم ☹️

خاهش میکنم گلم دیگه ام نگران نباش برا نی نی بده منم تنهام کارامم با خودمه جفتم پاینه دکتر گفته استرا ...

الهي من فداتشم

انشالله اين آخراشم به خوبي سپري بشه

براي منم دعا كن كه مثبت بشه و بچه سالم خدا بهم بده

بازم ازت ممنونم

۵۰ تا خیلیه  ولی خوبیشم اینه که جنین زیاد تشکیل میشه

خيلى وحشتناك بود واقعا مرگ رو به چشام ديدم

دو هفته واقعا اذيت شدم تا علايمم كم بشه

نفس كشيدن هم برام سخت شده بود ريه هامم آب آورد از حجم مايع زياد ولى خدارو شكر گذشت 😣

سحر باااانووو كجااايي خوووووبي؟؟ يروز اتفاقي سر زدم به تاپيك ديدم تيكرررررر داري خداشاهده بقدري ذوق ...

سلام عزیزدلم خوبی گلم؟ چقد از دیدن پیامت ذوق کردم دختر 😍😍 دیگه اینجا به ما سر نمیزنی 

منم خداروشکر خوبم فعلا سرکلاژ کردم و استراحتم تا ببینیم خدا چی میخواد  

نمیدونی چقد از پیامت خوشحال شدم 😍😍😍😍😍

سلام فاطمه خانم مهربون خوبم شکر عزیزم ممنونم از اینکه همیشه به فکرمی ❤❤

سلام عزیزم تو خواهرمی عزیزمی چرا بفکرت نباشیم 😘😘😘همیشه روزگار بر وفق مرادت باشه جونم 🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهي من فداتشم انشالله اين آخراشم به خوبي سپري بشه براي منم دعا كن كه مثبت بشه و بچه سالم خدا بهم ...

ممنونم عزیزم انشالله ک مثبت میشی گلم   خدا جنیناتو تو شکمت محافظت کنه تا ۹ماه دیگه صحیح و سالم ب دنیا بیاریشون