2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
از چیزی که میترسیدم سرم اومد صبح رفتم درمونگاه ، ولی انقد خالم بده که توان ندارم با مترو تا مرکز بر ...

سلام جونم انشاالله چیزی نیست گلم انشاالله همه چی بخوبی پیش میره فقط استرس نداشته باش شاید با یه آنتی بیوتیک خوب خوب شدی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من دردم زیاده . زنگ زدم مرکز گفتن اگه اذیتی امروز بیا. قرار شد ۶ برم. خیلی نگرانم ممنون میشم ...

فاطمه جان با خبرای خوب خوب برمیگردی من دلم روشنه برات جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم . قربووونت برم. شکر خدا خوبم. نه دیروز ک دکتر نبود ماما هم جواب نداد. امروزم دکترم بعدازظ ...

الحمدلله رب العالمین🌹

همیشه خوب باشی عزیزم🤲🏻

کار خوبی می کنی اینجوری آدم خیالش راحتتره

آلا جون سعی کن دائم الوضو باشی و دستتو بزار روی شکمت و هرچقدر ک تونستی سوره حمد بخون❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بچه ها من دردم زیاده . زنگ زدم مرکز گفتن اگه اذیتی امروز بیا. قرار شد ۶ برم. خیلی نگرانم ممنون میشم ...

برای آرامش دلت آیه الکرسی و ب نیت فرشته هات سوره حجرات می خونم

الهی ک خودش نگهدارتون باشه

منتظر خبر خوبت هستیم🌹

بچه ها خواهر شوهرم میگه هفته دیگه سه روز می خوام بیام خونتون کسی خبر نداره من انتقال دارم حالا چه خا ...

وااای خیلی بد شد که روز چندم انتقالت میشه اگه صد درصد میاد و میخواد سه روز و کلا اونجا باشه که خیلی ریسک بزرگیه بالاخره صبحانه ناهار شام باید اماده کنی فک کنم سیکلتو کنسل کنی بهتره البته خودت بهتر شرایط خودتو میتونی بسنجی ها

من امروز خواهر شوهرم ناهار اومدم پیشمون تازه همه کارارم همسرم کرد الکی گفتم کمرم گرفته ولی باز زیاد نشستم ترس برم داشت که خدایا اتفاقی نیفته 

سلام عزیزم بله گفتن یا برم محمدی یا فوق تخصص روماتولوژ تو شهر خودم که منم چون دوروز بود تهران بودم ...

کار خوبی کردی عزیزم❣️

ب منم اول گفتن ب روماتیسم مربوطه بعد گفتن لوپوس

تشخیص صحیح و ب موقع واقعا ب آدم خیلی کمک می کنه

دکتر محمدی ب من گفت این بیماری دلیل ناباروری شما نیست ولی اگه باردار می شدی سقط میشد

خداروشکر ک ب موقع فهمیدی و دنبال درمانش هستی عزیزم🌹

حتما میشه به زودی فقط یه کم صبر داشته باش روزش زود میرسه برات من قبل پریودم که برم تو سیکل انتقال ر ...

الهی ک لحظه لحظه سیکلت با آرامش پیش بره و بهترینها سر راهت قرار بگیره🤲🏻

ای جوووونه دلم🥰😍 ان شاءالله عزیزم

حورا جون اگه تونستی فیزیوتراپی رحم برو

از چیزی که میترسیدم سرم اومد صبح رفتم درمونگاه ، ولی انقد خالم بده که توان ندارم با مترو تا مرکز بر ...

سلام عزیزم حالت بهتره؟ رفتی سونو؟

دکتر تون کیه تو ابن سینا؟ زحمته میشه یه کم برام از روال کاریشون توضیح بدین؟ ممنون میشم

دکتر انصاری پوره کمی بی دقتو کم حرفه باید خودم یاداوری کنم تعریف معترفم شنیدم با شه بخش والله روز اول همون مثله مامه ازمایش برات مینویسن بعد دکتر مردان تاییدیه میده اگه از مایش هاتون مشکلی نداشته باشه داروهاتونو شروع میکنن وقبل فریزم تعیین میکنن هر تعداد بخوایی ولی ۴تا رو حتما باید تعیین کنی 

@nooshabehjoon     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های ...

سلام. فدای دل مهربونت بشم من. خیلی محتاج دعاهای دل پاکتونم. انشاالله خدا خودش نگهدار تودلی هات باشه عزیزم.

فدات عزیزم  انشاالله تو هم بری سونو قلب و بیای دوباره خوشحالمون کنی

عزیزم من چند روزه وقت نمیکنم سر بزنم خیلی. نمیدونم جریان چی بوده. اما برات خوش حالم که همه چی اوکی بوده. ایشالابه زودی هم پر انرژی پیش به سوی مامان شدن

فاطمه جان با خبرای خوب خوب برمیگردی من دلم روشنه برات جونم

ممنونم عزیزم ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الحمدلله رب العالمین🌹 همیشه خوب باشی عزیزم🤲🏻 کار خوبی می کنی اینجوری آدم خیالش راحتتره آلا جون ...

ممنونم عزیزم چشم حتما. ❤️❤️ خیلی سعی میکنم دایم الوضو باشم ولی وضوئم سعی نمی کنه بمونه پیشم😅 خیلی نفخ می کنم نمی دونم چرا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱