2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
فروتن خراش و prp و همه چی رو میگه انجام بدی حتی اگه اولین بار باشه

سلام عزیزم خیلی متاسف شدم ولی من تو این مدت که درمان میکردم متوجه شدم که باید با هر منفی شدن دنبال علت بگردید که متاسفانه دکترا زیاد اینجا اهمیت نمیدن به دلیل منفی شدن دوباره انتقال و شروع میکنن شاید حتی یه فاکتور کوچک هست که باعث منفی میشه شما کدوم مرکز  رفتید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مجتبی شکوری میگه واسه خواسته هاتون خیلی تلاش کنید روی نوک انگشت پاتون وایسین دستتون رو هر چقدر میتونید دراز کنید تا به دستش بیارین که اگه روزی به عقب برگشتین بگین من روی نوک انگشتم وایسادم دستمو تا جایی که میشد دراز کردم ولی ....

انشاالله همگی دستتون رو دراز کنید و به دست بیارین 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربونت برم طوطیان جون ممنون از تبریکت عزیزم ان شاءالله ب زودی برای خودت اتفاقای خوبی بیفته❣️ ممنون ...

چقدر هزینش نسبت به مام خوبه 

مرسی عزیزم که جواب بدی به فندق بگو واسه خاله طوطیا دعا کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
الهییی ببخشید خواهر ناراحتت کردم‌ از بس این اتفاقا اینجا طبیعیه فک نمی کردم گفتنش آزار دهنده باشه🥺 ...

فداتشم عزیزم 

الان تنها دعامون مثبت شدن بقیه بچه ها و صدای قلبی نی نی شماس😍

عزیزدلم هممون حاله دلتو خوب می دونیم چون تجربه ش کردیم😔 الهی ک خدا برات ب زودی جبران کنه🤲🏻 امید ...

قربونت برم 

ولی من فقط ۲ تا جتین داشتم 

شوهرمم میگ دیگه سمت بیمارستان نمیریم ولش کن 

نه عزیزم دکتر گف اعتقادی بهش نداره😬 چقد نظرا متفاوته

مهم اینه مثبت شدی و تامام بولاری وله انشالله که روز زایمانت😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستای خوبم پیام همتونو خوندم واقعا در توانم نیست جواب رو تک به تک بدم . امروز آزمایش دادم منفی ...

سلام جونم می‌دونی که همه مون اینجا با جون و دل درکت میکنیم با شادیاتون خوشحال میشیم و با غمهاتون غمگین انشاالله که جاشون به زودی برات سبز بشه جون دلم مهم اینه که روحیه تو باز به دست بیاری تا اونموقع یکم بخودت برس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام آلاجون خوبی عزیزم؟ من دیروز بعد نماز مغرب و عشا بیهوش شدم تا الان الان اومدم تاپیک دیدم ک لکه ...

سلام عزیزم . قربووونت برم. شکر خدا خوبم. نه دیروز ک دکتر نبود ماما هم جواب نداد. امروزم دکترم بعدازظهر هس زنگ میزنم ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون فاطمه جونم😭 هنوزم باورم نمیشه🥹 قربونه مهربونیت عزیزم، ان شاءالله ب زودی روزیه خودت🤲🏻

عزیزم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی 

ممنون از دعای قشنگت قشنگم

الهی شکر عزیزم چندم سونو داری ؟

پس فردا ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱