2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
عزیزم.... ۱۵ ساله منتظری؟؟؟ قربونت برم  خدا برات معجزه کنه  خیلی برات دلم‌گرفت🥺

ببخشید ناراحتت کردم. 😞

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا پونزده ساله واسه من خیر نیست . دیگه خسته شدم

🥺 بدجور بغضم گرفت. اینجا داره شدید بارون میزنه . موقع بارونم از لحظات استجابت دعاست. الهییییی ک به حق امام زمان عج این آخرین سال انتظارت باشه و سال دیگه نی نی بغلت باشه عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه اوضاعت چطور شد؟

شکر خدا مهتاب جون . ازون موقع کلا دراز کش بودم نمازمم کامل نشسته خوندم. شکر خدا بار اخر ک برا وضو بلند شدم دیگه ندیدم. ولی الان باز دل درد دارم. ازینورم زد برقا قطع شد نمیتونم سرویس برم ببینم چ خبره 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شکر خدا مهتاب جون . ازون موقع کلا دراز کش بودم نمازمم کامل نشسته خوندم. شکر خدا بار اخر ک برا وضو بل ...

خب خدا روشکر فقط آرامشت رو حفظ کن از همه چیز مهمتره نی نی )ها( حالش خوبه و جاشم خوبه ... الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خب خدا روشکر فقط آرامشت رو حفظ کن از همه چیز مهمتره نی نی )ها( حالش خوبه و جاشم خوبه ... الهی آمین

ان شاالله ان شاالله❤️

ببخشید ناراحتت کردم. 😞

معذرتخواهی چرا؟؟؟

اصلا یه حالی شدم... مثل خواهر که برای خواهرش دعا میکنه از خدا میخوام خیلی زود  از خزانه ی کرم و رحمتش بهتون فرزندان سالم و صالح ببخشه 

هم به شما و هم @ماهورجان      و @artin_arsen_artina   و به همه

ان شاالله ان شاالله❤️

شما کع بیداری ننه جون

خواهشا کم کم یه فکری به حال خوابت بکن شب و روزت قاطی شده بعدا نی نی دهان مبارکت رو تنظیم میکنه😂 از ما گفتن بود 😂

مودبانه گفتم بد نباشه🫣

نمیدونم چرا پونزده ساله واسه من خیر نیست . دیگه خسته شدم

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته ولی حتما حکمتی هست 

من خودمم ۱۳ساله منتظرم تو این سالها به هردری زدم بسته بود ولی ناامید نشدم و همچنان با امیدوتوکل بخدا درمانو ادامه میدم تا انشاالله نتیجه بگیرم 

عزیزدلم انشاالله بحق امام زمان بزودی دلت شاد بشه و دوقلوی سالم و صالح نصیبت بشه خدا بزرگه گلم توکلت بخدا باشه 🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
من ۴ بار پانکچر داشتم و متفاوت بودن  اولی ۷ تا فولی داشتم و ۶ تا تخمک دومی ۶ تا فولی بود و دو ...

ممنون عزیزم خداروشکر که نتیجه زحماتت و داده خدا . موفق باشید

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .