2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
شما کع بیداری ننه جون خواهشا کم کم یه فکری به حال خوابت بکن شب و روزت قاطی شده بعدا نی نی دهان مبار ...

مهتاب جون کلا برعکس شدم ب جای زیاد شدن، خوابم کم شده. دیشب اینجا شدیییید رعد و برق میزد برقم رفته بود منم ب صدا حساس.. همونجا رو مبل خوابم برده بود. که اون موقع ک پیام فرستادم تازه برقا اومد و منم بیدار شدم.

همیشه هم صبا دیر بیدار میشم الان چند وقته ۸ صبح یا قبلش بیدار میشم. نمیفهمم چرا اینجوریه. البته الانم مث دزروز از درد شدید بیدار شدم با ترس رفتم سرویس ولی شکر خدا چیزی نبود.

نمیدونم چرا اینجوری میشم از خوابیدن ترسم گرفته 🥺😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم خداروشکر که نتیجه زحماتت و داده خدا . موفق باشید

ممنونم گلم دعا کنین بمونن❤️❤️ الهییییی ک شمام پر خیر و برکت باشه براتون. و با همون اولی مامان بشین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلای خوبی عزیزم  بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم الان باز با درد از خواب بیدار شدم گفتم باز مث دیروز شد حتما. ولی شکر خدا رفتم دیدم چیزی نیس‌ . خیلی محتاج دعاتونم همچنان❤️

قربون دل مهربونت بشم خواهر مهربونم الهی خدا صدای گیرای شما بشنوه همه دامنشون سبز بشه خدا منو هم ببین ...

الهی قربووونت برم. برا آرامش دلت آیه الکرسی میخونم عزیزم.

منم چون پدرم در میاد تا جواب آزمایش برسه، تصمیم داشتم بعد آزمایش بی بی  چک بزنم ک دیگه انتظاره اذیتم نکنه. ک البته خدا برنامه هارو جور دیگه ای پیش برد.

اگه فک می کنی این ارومت میکنه این کارو بکن

آلا خانم شب ها تا دیر وقت بیداره الان احتمالا خوابه😉

😫😫 اگه بتونه بخوابه😬

۴ باااار🤕

آره خواهر🤪

اره جونم ایندفعه انجام دادی دیگه نه؟؟

نه عزیزم دکتر گف اعتقادی بهش نداره😬 چقد نظرا متفاوته

هوووف😔  دیشب بعد اینکه دخترم خوابید بغل شوهرم گریه میکردم ک چرا نشد من اینهمه داروی هورمونی خ ...

الهییی ببخشید خواهر ناراحتت کردم‌ از بس این اتفاقا اینجا طبیعیه فک نمی کردم گفتنش آزار دهنده باشه🥺

آره عزیزم. خدا نه حسوده نه بخیله نه ناتوانه  و نه کم میاره اگه به همه بده وهزارتا نه دیگه... و مهم تر از همه، چون خیر محضه برا همه بنده هاشم خیر میخواد. عمیقااااا ب این اعتقاد دارم ک پس هر نشدن هایی هم خیری برای اون موقع بوده. ولی این باعث نمیشه ک دست از تلاش بکشیم ان شاالله خیر هر کسی خییلی زودترراز چیزی ک فکرشو می کنه بهش برسه😍😍 خدا دختر گلت و همسرتو برات حفظ کنه و خییییلی زووود بدونونیاز ب دارو و دکتر و... معجزه شو بذاره تو بغلت😍

دوستان من امروز عصر باید برم آزمایش روز ۱۶ انتقالمه دو روز از سیکلم گذشته میدونم منفی میشه  ...

ان شاالله با خبر مثبت برگردی عزیزم😍😍 برا آرامش دلت آیه الکرسی میخونم.فقط تو رو خدا بی خبرمون نذار باشه؟ جوابتم مثبت باشه🤪😍😍

سلام بچه ها تو اتاقم منتظرم دکتر بیاد واسه pbmcنمی دونم چیه اصلا  میگن مثانه هم باید پر باشه از ...

الهییییی پر از خیر و برکت باشه برات 😍 اومدی بیا از روندش بگو برامون

سلام دوستان چندروز پیش هم ازتون سوال کردم کسی اینجا جهاد قم رفته که مثبت شده باشه برای تعیین جنسیت میخوام برم مام رفتم منفی شد حس خوبی از مرکز مام نگرفتم میشه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم بین جهاد و ابن سینا و بهمن موندم 

@88helli    

دوست عزیزم انشااله خداوند برکت و آرامش رو جایگزین ناراحتیت کنه به زودی

و اینکه چقدر دوست دارم مثل شما مامان قوی و عاقلی بشم که در شرایط خاص بتونم تکیه گاه و پناهگاه خووبی برای بچم بشم

خیلی گلی و بهترین کار رو انجام دادی درحالیکه ما میدونیم تو چه شرایطی بودی