2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان چندروز پیش هم ازتون سوال کردم کسی اینجا جهاد قم رفته که مثبت شده باشه برای تعیین جنسیت م ...

کسی جواب منو نمیده خواهش میکنم  کسایی که مثبت شدین اسم مرکز و دکتر تون رو بگید ممنونم ازتون

مرسی عزیزم .خداروشکر برای این لحظه زیبا 🥰🥰🤲🤲 برات بارداری بسیار راحتی رو آرزو میکنم 🤲🤲🥰🥰

ممنون از حسه زیبایی ک بهم منتقلش می کنی🌹

ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم❣️

ب زودی این آرزوهای قشنگ رو قراره من برات داشته باشم🫄💞

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عشق من انشالله که بسلامتی بیاد بغلت😭😭🥺🥺😍😍😍🌹🌹💋💋

ممنون فاطمه جونم😭

هنوزم باورم نمیشه🥹

قربونه مهربونیت عزیزم، ان شاءالله ب زودی روزیه خودت🤲🏻

کسی جواب منو نمیده خواهش میکنم  کسایی که مثبت شدین اسم مرکز و دکتر تون رو بگید ممنونم ازتون

عزیزم گلم من اطلاعی نداشتم برا همین جواب ندادم. اگه دوستان کسی بدونن حتما راهنمایی می کنن عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکه عزیزدلم😍😍😍😍😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺🌺خداروهزارمرتبه شکر🌺🌺🌺🌺🌺🌺

ممنون سارای عزیزم🌹

واقعا سجده شکر باید بجا بیارم😭

منتظر خبرای خوب شما هم هستیم❣️

بچه ها ممنون میشم برام دعا کنین . خییلی درد داشتم . الانم خون دیدم😭. با اینکه می دونستم طبیعیه ولی ...

سلام آلاجون خوبی عزیزم؟

من دیروز بعد نماز مغرب و عشا بیهوش شدم تا الان

الان اومدم تاپیک دیدم ک لکه داشتی

الان چطوری؟

ب دکترت زنگ زدی؟

@alaaa   بیا ببینمت چطوری عزیزم @نهال بیا بیبین چطوری ؟ من تو موندیم منکه دارم میمیرم ا ...

آترین جان دارم دیوونه میشم خدا بهمون لطف کنه دل ما هم شاد کنه آخر هفته . هر لحظه دل دردم داره بیشتر میشه فقط با یه بهونه اشکم در میاد ولی با این حال امیدوارم به رحمت خدا مگه میشه خدا ما رو نبینه این همه دستای بلند شده به دعا رو نبینه . توکل به خودش هر چی شد راضیم به رضای خدا

خیلی محتاج دعاتونم بچه ها

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دوستان یه سوال قبل انتقال صبحانه چیامیخوردین؟ من انقدرسمنوخوردم بدم میاد پنیرکه خوب نیست مرباهم ...

ب نظرم ارده شیره، عسل و گردو رو هم تو برنامه ت بزار

قربونت برم دوسته خوبم🤩 خیلی ممنون برای تبریکت الهی ک ب زودی روزیه خودت بشه و این حسه غیر قابل وصف ...

ممنونم عزیزم انشاءالله😍

منم سیکلم طبیعی هست به امیدخدا از پریود بعدی شروع میکنم برای همین پرسیدم منم مشکل ایمنی دارم روزی یکی میخورم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من آزمایش بتا رو الان گرفتم  و بتا صفر بود  صفره صفرررر😐

عزیزدلم هممون حاله دلتو خوب می دونیم چون تجربه ش کردیم😔

الهی ک خدا برات ب زودی جبران کنه🤲🏻

امیدوارم آرامش ب زودی بهت برگرده و ی یا علی بگی و خودت رو آماده انتقال بعدیت کنی❣️

هوووف😔  دیشب بعد اینکه دخترم خوابید بغل شوهرم گریه میکردم ک چرا نشد من اینهمه داروی هورمونی خ ...

الهی شکر که با حکمت خدا کنار آمدین.الهی دخترت سالم و صالح باشه همیشه

خیلی سخته خواهر منم ۲بار ای یو ای سه بار تخمک کشی این بار ۵انتقالمه 

هستن کسایکه از ما بدترم هست.الهی خدا دل همه مون شاد کنه خدا به شما هم ی گلپسری _گلدختری بده