2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام عزیزم، ممنون گلم، تو خوبی گلم؟ خداروشکر پسرمم خوبه، اره عزیزم یادمه قبلا یبار بوشهر انتقال دادی ...

سلام برنجک جون خوبی عزیزم؟؟میگم شما موقع انتقال پردنیزلون داشتی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پرندزولونو روزی دوتا ۵۰ روز قبل انتقال توهمون سیکلی که گفت ۱۵ به بعدش دوفاستونتو بخور شروع کردم ببخش ...

پروانه پردنی مثلا کم کم شروع کردی رسید به ۲تا یا از همون اول کلا دوتا خوردی؟؟بعد دوز ۵ میخوری؟؟

آسپرینم داری؟؟شب میخوری یا روز؟؟

ببین این دکتر خنگ با اینکه من مشکل ایمنی و غلظت خون دارم نه پردنی داده نه آسپرین فکرکنم فراموش کرده دیروزم رفتم با ماماش صحبت کردم میگه شاید دکتر مصلحت ندونسته آخه بی‌شعور اینجا دیگه ما جای ریسک نداریم حتی حاضر نشد از دکتر سوال کنه گفتم خودم مال انتقالای قبلیم دارم خودم میخورم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات دلت خواهر مهربونم.انشاالله عزیزم.تو هم درد داشتی ؟ انشاالله بارداری سالم گلم 

آره فداتشم دفعه اول خیلی وحشتناک بود از کمر کشاله ران زیر دلم تا نوک انگشتای پام دردداشت ب حدی ک گفتم دیگه صب پری میشم 😁

این دفعه هم از روز سوم درد پریودی داشتم ولی کمتراز اون دفعه بود ولی بازم ب نسبت پریودیام بیشتر بودواز روهمین دردم شوهرم از روز 3 خاطرجم ک مثبته🤣هرچیم میگفتم ن میگفت من بهتر میشناسم علایمتو میدونم مثبته تمومه 😂😂😂

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
هر وقت میرم دکتر میگه ivf کردی دیگه جنینم نداری، اینا از بین برن خیلی اذیت میشی.کلا تو دلم خالی میشه ...

ببخشید چه دکتر بی شعوریه  عوض قرص کردن دلت این حرفارومیزنه😑دوقلو داری؟؟؟نمیشد یکیشو  اوت کنی ؟

منم چن وقته اینجوریم 😟

من ی بارداری ۳ سال پیش داشتم ک طبیعی خودم حامله شدم  ببین شب تا صبح مثل این قحطی زده ها هر چی من میخوردم  به دقیقه نمیرسید احساس ضعفه شدید داشتم😑یه چی میگم ی چی میشنویاااا انگار من ی ماهه هیچی نخوردم

خیلی خیلی عذاب آور بود..بعدم ک قلبش وایساد و کورتاژ شدم وای خیلی بد بود حس گشنگی اون موقع🥲

امروز سینه هام خیلی بیشتر درد داره و حالت پری دارم😐آلااا دعوام نکنیااااا ولی دارم نزدیک سیکلم میشم کم کم انگار قراره اتفاقایی بیفته 😏🤦‍♀️🤷🏻‍♀️همون حالتای قبل پری😒🤧

ای خاک بر سرش کنم بیشعور این دیگه چطور دکتریه ؟ قرار نیست اتفاق برای همه بیوفته بهار جان خدا نگه شو ...

ممنونتم مهربون😍

چقدر اینجا همه خوبن❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....