2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
چیه اسمش ؟و اینکه کجا هستی بیبینم اینجا گیر نمیاد شوهرم بفرسته براتون 

قربان محبتت. همسرم سپرده چندجا منتظر خبریم. هیدروکسی پروژسترون کاپروات

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ببخشید چه دکتر بی شعوریه  عوض قرص کردن دلت این حرفارومیزنه😑دوقلو داری؟؟؟نمیشد یکیشو  اوت ...

وای نه، نگو اینجوری. من عاشقانه هر دوشون رو دوست دارم. اینا بزرگترین هدیه خدا هستن. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه، نگو اینجوری. من عاشقانه هر دوشون رو دوست دارم. اینا بزرگترین هدیه خدا هستن. 

آخه من خودم ک برام انتقال دادن گفتم دوقلو نمیخوام و همینکه نمیدونم رحمم میتونه ۹ ماه قبولشون کنه  نمی خوام ریسک کنم یکی بزارین بعد گفتن هردورومیزاریم احیانا اگ گرفت یکیشو میتونی اوت کنی ک خطر بارداری نداشته باشی 

آخ آخ دقیقا منم ... تقریباً هروز مامانم اینارو میبینم مادرشوهرمم هفته ای یه بار .. غیبت کنم میفهم ...

من دوبار انتقال دادم دقیقا زمان استراحتم مهمونی دعوت شدم عروسی دعوت شدم دوستام گفتن بریم بیرون مهمون خواسته بیاد 🤪 مجبور شدم به همه بگم دارم میرم سفر . البته جز خانواده . از اونا نمیشه چیزی رو مخفی کرد😂

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

سلام عزیزای دلم خواهرای مهربونم شنیدم اینجا اسم توسل به امام حسن اومد دلم براش رفت بیاین امروز متوسل بشیم با ختم ۱۰۰ صلوات و سوره یس هدیه کنیم به کریم اهل بیت و قسم بدیم به مادرش به امید مادر شدنمون

یادتون باشه موقع خوندن به کریمی ایشون فکر کنید و اطمینان داشته باشین به اجابت دعا 

به نیت مثبت شدن جواب انتقال بچه هایی که انجام دادن و میخوان انجام بدن ، سلامتیه نی نی های تو راه و پایانِ چشم انتظاری منتظرا بسم الله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

سلام  

❌ دوستان خواستم بهتون بگم دقت کنید که ب کمپلکس از برند ایرانی هلت برست اصلا استفاده نکنید. من مدتیه که دارم استفاده می کنم و

آلرژی و کهیر و سوزش و راش پوستی و تنگی نفس ایجاد می کنه.

Health burst

B complex

❌ متاسفانه خود شرکت هم اطلاع داره اما هنوز از داروخانه ها جمع آوری نکرده. ❌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره فداتشم دفعه اول خیلی وحشتناک بود از کمر کشاله ران زیر دلم تا نوک انگشتای پام دردداشت ب حدی ک گفت ...

منم درد خفیف پریود دارم . از روز ۳ شروع شده دیشب تخمدانم تیر میکشید . دفعه قبل فقط کمر درد بود ولی این بار دل درد و پا درد هم اضافه شده . به نظرت امکان داره باردار باشم ؟ 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
آخیییی. خدا برا هم حفظ تون کنه ان شالله😍 خاله جون قربووونت بره 😍😘😘😂

خدا نکنه عسلم 🥺🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مارو بهش برسون به خدا چند روز پیش تو فکرش بودم خدا کمکش کنه انشالله دیگه این بار موفق میشه

پروانه جونم مشکلی پیش اومد نتونستم ببینمش🥲🥲

نوبت خودم ساعت ۵نیم بود 

نوبت ثمین ساعت ۱۱نیم 

الان تو مترو ام .. گفتم زود برم که ناهار رو باهم بخوریم

ولی مثل اینکه خواهرش حالش بد شده تو محل کارش ثمین رفته ببرتش بیمارستان 🥲

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من دوبار انتقال دادم دقیقا زمان استراحتم مهمونی دعوت شدم عروسی دعوت شدم دوستام گفتن بریم بیرون مهمون ...

😁😁😁😁

همیشه همینه...

منم برج ۴ عروسی پسر عممه ، چون تازه مثبت میشم نمیشه برم عروسی نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁😁😁😁 همیشه همینه... منم برج ۴ عروسی پسر عممه ، چون تازه مثبت میشم نمیشه برم عروسی نه؟

احتمالا نمیتونی . باید از دکتر بپرسی . من بودم نمیرفتم . اتفاقا برج سه اویلش عروسی داریم 😟 اگه مثبت بشم نمیرم

احتمالا نمیتونی . باید از دکتر بپرسی . من بودم نمیرفتم . اتفاقا برج سه اویلش عروسی داریم 😟 اگه مثبت ...

چه بهانه ای میخوای بیاری برای فامیل؟

من دوست ندارم اولش بگم باردارم🥺 میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه بهانه ای میخوای بیاری برای فامیل؟ من دوست ندارم اولش بگم باردارم🥺 میترسم 

آها برای من عروسی یکی از دوستامه. ولی در کل اگه باردار بشم میگم که باردارم و دکتر استراحت داده

آها برای من عروسی یکی از دوستامه. ولی در کل اگه باردار بشم میگم که باردارم و دکتر استراحت داده

چقدر خوب انشالله باردار میشی😍

ولی من میترسم اولش بگم...

هرچند که همسرم همه جارو پر می‌کنه از ذوق

1
5
10
15
20
25
30
35
40