2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من چند شبه بی خواب شدم اصن بی دلیل هی گشنمم میشه 

😍😍 انشالله خوش خبر باشی عزیزم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اغا من دیگه برم قرصه رو بذارم بخسبم. شب تون ب خیر ان شاالله❤️❤️

شبت قشنگ عزیز دلم 🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میبینم که خاله ماله ندارین  😂😂😂 بیاین من چندتا بهتون بدم  من ۷ تاااا خاله دارم ...

😍

خدا حفظشون کنه 

میگن خاله مامان دومه!! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو عزیزم  شبت بخیر😘 دختر من تازه بیدار شده میگه چرا بیداری اینموقع😑🤒🤕😂😂 منم برم ک شر می ...

خوب بخوابی عزیزم 

شبت آروم 🙂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله ولی بعیده

منفی فکر نکن😍 لذت ببر از این روزات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا همینطوره خیلی خوبن خیلی🥲

😍😍

زنده باشن الهی..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو عزیزم  شبت بخیر😘 دختر من تازه بیدار شده میگه چرا بیداری اینموقع😑🤒🤕😂😂 منم برم ک شر می ...

ای جان خدا حفظش کنه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عشق منی🫂😘 من رابطم با عمه کوچیکم خوبه به اون میگم خاله😂 ای جان منم خواهر ندارم یه داداش ۱۶.۱ ...

آخیییی. خدا برا هم حفظ تون کنه ان شالله😍

خاله جون قربووونت بره 😍😘😘😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوشا به حالتون ته تغاریااااا  همیشه تافته ی جدا بافتن😂آی حسودیم میشه به خواهر تع تغاریم 😒😂

😂😂 بدیشم اینه ک هر چی هم سنت بالا بره جزو ادم بزرگا حسابت نمی کنن🤪🤪 

انشاالله ولی بعیده

نداشتیما😬