2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ببخشید چندم سیکل میتونی خراش بدی من میتونم خودم تو مطب برم برام انجام بدن دیگه مرکز نرم البته سه ماه ...

سلام خانم

روز ۲۰ تا ۲۲ سیکل پریودی قبل از انتقال بهترین روزهاس

بله منم رفتم مطب انجام دادم 

منم سه ماهه انجام دادم به گفته سحرجون اثرش دیگه رفته باید مجدد انجام بدم

سلام دوستان عزیزم

ممنونم که دعام کردین و برام صلوات و قران و زیارت نامه خوندین

الحمدلله از دعای تک تک شماها بود که  دیشب دلم آروم گرفت و خوب شدم.

همین به یاد هم بودن هاست که ارزش داره

وقتی برای همدیگه دعا میکنیم خدا هم خیر و برکتش رو بر همه مون نازل میکنه.

ببخشید نشد تک تک جواب بدم و تشکر کنم🎀

ممنون از همه تون😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله جونم ۸تا جنین تشکیل شد ومثبت شدم بنام هم رشد خوبی داشت اما جنین خوب دیده نشد و سقط کردم متاسفانه

تسه سخته. همسرت همون روز مرخص شد یا نه . بعدشم استراحت داره ؟

انشالله اینبار نتیجه میگیرین حتما 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
نه گلم نخوری بهتره چون سماق انقباض میاره کلا در دوران بارداری ریسک داره.

عزیزم منظور شما از انقباض همون احساس جمع شدن شکم هست . مثلا یه وقتی آدم یهو شکمشو جمع میکنه  اونطوری منظورمه. 

من دیروز که انتقال دادم دیشب غیر ارادی هی شکمم جمع میشد ول میکرد نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه. 

از دیشب میگم چرا اینطوری شد؟ امکان داره جنین هام رد شده باشه؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام خانما هزینه انتقال جنین فریز شده چقدر هست حدودا کسی میدونه؟

۵ تومن

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
تسه سخته. همسرت همون روز مرخص شد یا نه . بعدشم استراحت داره ؟ انشالله اینبار نتیجه میگیرین حتما&nbs ...

ن زیاد سخت نیست برش کوچیک رو بیضه هست خیلی کوچیکه 

بعد ش و ر ت تنگ باید بپوشن و پانسمانشو اون روز دست نزنن بعد سیفکسیم میدن بخورن سه روز همسرم نرفت سره کار چون کارش خیاطی بود نمیتونست پدال و استفاده کنه اما درد آنچنانی نداشت 

ممنون از دعای قشنگت  انشاالله شما هم نتیجه بگیرین 

دیگه امیدم بخدا و این آخرین بسته جنینم هستش🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستش فوبیای بی بی چک دارم همون یکی هم قلبم داشت میومد تو حلقم، تازگیا فهمیدم تیرویدم بالاست و مشکل ...

مشکل خودایمنی چیه؟چطوری متومه شدید؟ازمایش جداداره؟

خدایابه امیدخودت🌺
بچه ها ظرفشویی رو روشن کرده بودم نیم ساعت پیش. یهو همین جا ک داشتم جواب می دادم دیدم صدای ریزش شدید ...

دختر نترس منو ندیدی بار قبل دمپایی خم میشدم و پرت میکردم ایرانیت تو حیاط بعد گربه ها میافتادن تو حیاط من جیغ گریه😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مشکل خودایمنی چیه؟چطوری متومه شدید؟ازمایش جداداره؟

عزیزم کدوم زیتون خوبه خوردنش سبز یا سیاه 

بعد زیتون که تو بازار میفروشن اونا رو میشه خورد

ن زیاد سخت نیست برش کوچیک رو بیضه هست خیلی کوچیکه  بعد ش و ر ت تنگ باید بپوشن و پانسمانشو اون ...

حتما اینبار مامان میشی عزیرم. منم منتظر پریود شم برم برا شروع سیکلم این ماه 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .