2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
جدی!!! نمیدونستم  اخه تا اخر بارداری که نمیزنیم

ببخشید شما مشکل خودایمنی دارید که این سرم رو تزریق کردید؟منم فهمیدم که تیرویدم بالاست و مشکل خود ایمنی دارم ولی این آزمایش برا قبل پانکچر بود و هیچی بهم نگفتن الان ی دکتر دیگه اینو گفت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها ظرفشویی رو روشن کرده بودم نیم ساعت پیش. یهو همین جا ک داشتم جواب می دادم دیدم صدای ریزش شدید ...

عزیزم نگران نباش این استرس برات بدتره که، اونا الان ی دونه ارزن تو ظرفه ژله ن به این سادگی ها چیزی نمیشه که انشالله سلامتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش فوبیای بی بی چک دارم همون یکی هم قلبم داشت میومد تو حلقم، تازگیا فهمیدم تیرویدم بالاست و مشکل ...

نمیدونم عزیزم 😍😘

ولی امیدوارم طبیعی باردار شده باشی😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم نگران نباش این استرس برات بدتره که، اونا الان ی دونه ارزن تو ظرفه ژله ن به این سادگی ها چیزی ن ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیت❤️❤️ الان خیلی بهترم. زنگ زدم یکی بیاد پیشم . دراز کشیدم. ولی شدیداااااا پهلوهام درد گرفته🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم از دلگرمیت❤️❤️ الان خیلی بهترم. زنگ زدم یکی بیاد پیشم . دراز کشیدم. ولی شدیداااااا پهلو ...

مال اینه که استرست زیاده واسه همین زود به هم ریختی نفس عمیق بکش بسپار به خدا خودش مواظبشونه تازه اول راهی ۹ ماه مونده ها یه کم خودتو قوی کن قشنگم همه ی ما که تو پر قو به دنیا نیومدیم بالاخره هر کسی از این تجربه ها داشته تازه بدتر از این الان اون دوتا جوجه میگن نگا چه مامان سوسولی داریم 😏😅😅

زیارت قبول باشه .ان شاالله زیارت مکه و کربلا  🤲 و حاجت رواییتون ان شاالله دفعه دیگه با بچه ها ...

سلام عزیزم ممنونم به همچنین شما

دقیقا همین که میگین انجام دادم

چقدر خوبه اگر اثرش باشه من الان دیدم ۱۷ دی خراش دادم میگم که نه با هیسترو،سرپایی تو مطب

سلام عزیزم ممنونم به همچنین شما دقیقا همین که میگین انجام دادم چقدر خوبه اگر اثرش باشه من الان دید ...

ببخشید چندم سیکل میتونی خراش بدی من میتونم خودم تو مطب برم برام انجام بدن دیگه مرکز نرم البته سه ماه پیشم انجام دادم میترسم تثرش رفته باشه

بچه ها ظرفشویی رو روشن کرده بودم نیم ساعت پیش. یهو همین جا ک داشتم جواب می دادم دیدم صدای ریزش شدید ...

عزیزم نگران نباش اصلا 

همه اونایی که طبیعی باردار میشن اصلا نمیدونن لقاح اتفاق افتاده و همه کار میکنن این رعایت کردنا فقط واسه ارامش دل خودمون هست وگرنه مهم نیست اصلا 

گر نگهدار من ان است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم نگران نباش اصلا  همه اونایی که طبیعی باردار میشن اصلا نمیدونن لقاح اتفاق افتاده و همه کا ...

ممنووونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید شما مشکل خودایمنی دارید که این سرم رو تزریق کردید؟منم فهمیدم که تیرویدم بالاست و مشکل خود ایم ...

نه من همه ازمایشاتم نرمال بود هم ایمنی هم انعقادی ولی چون ای وی اف مکرر بودم دکتر گفت تزریق کنم

ممنون عزیزم من قراره خود دکتر فروتن بیمارستان بهمن برام انجام بده

چقدر عالی ، انشاله خیلی راحت انجام بشه و بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم . کاش تکلیف منم مشخص کنن این بلاتکلیفی که سرکلاژ میشم یا نه اذیتم میکنه