2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
با دکتر فروتن هستی خیالت راحت باشه هرکاری از دستش بیاد برات انجام میده انشالله که نتیجه میگیری فقط ب ...

خیلی حس خوبی بهش دارم واقعا همینطوره کم نمیزاره انشاالله منم مثل شما نتیجه بگیرم برام دعا کن تو الان مامانی دعات میگیره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم نه داروخانه به هیچ وجه قبول نمیکنن اگر  بشه میتونی  با قیمت کمتر به دوستانی ک ...

سلام مهتاب جون .باشه ممنونم همین کار رو میکنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونم بپرسم چرا 6000 دکتر گفت بزنید؟

خواهش میکنم عزیزم بله چون سه تا از فاکتورهای انعقادی خونم مثبت شده بود دکتر گفتن باید ۶۰۰۰ بزنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
با دکتر فروتن هستی خیالت راحت باشه هرکاری از دستش بیاد برات انجام میده انشالله که نتیجه میگیری فقط ب ...

سحر جان جنسیت نی نی مشخص نشد🥰

@baharak2017    

عزیز دلم کجایی دو روزه نمیای

زایمان کردی بسلامتی؟

بهتر شدی؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مامانای خوشگل..ممنون از همه بخاطر دلگرمیایی که دادین😍 دوتاجنین بلاست برام انتقال دادن و ال ...

سلام عزیزم ان شاالله ۱۴ روز دیگه با نتیجه مثبت بیای😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱