2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من انقدررررر جلوی شکمم سرده نیاز به دست زدنم نیست انقدر تو اون ناحیه ...

سلام پروانه جون یعنی همیشه سرده یا گاهی وقتا ؟

اخه من وقتایی که یه کم فعالیت دارم بدنم یه کوچولو عرق داره شکمم سرده ولی وقتای دیگه گرمه 

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من انقدررررر جلوی شکمم سرده نیاز به دست زدنم نیست انقدر تو اون ناحیه ...

عزیزم منم همین مشکل رو داشتم همیشه شکمم سرد بود پاهام سرد بود یک ماهه دارم غذاهای با طبع گرم رو بیشتر  از قبل میخورم و یه کمربند پشمی ازین رنگ شتریا :) هر روز از صبح تا شب میبندم به کمرم شبا موقع خواب درش میارم درسته هوا یکم گرم شده و ممکنه اذیت بشی اما برای من موثر بوده بعضی شبا هم کیسه آب گرم میزارم رو شکم اینم تاثیر داشته و الان چند وقته دیگه دست میزنم شکمم اصلا سرد نیست 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم ختم دعای نادعلی هدیه به امیرالمومنین به نیت مثبت شدن انتقالای بچه هایی که انجام دادن و منتظرن که انجام بشه ، سلامتیه نی نی های تو راه و مادر شدن منتظرایی که اینجا میان .تعدادش رو مشخص نمیکنم امروز و فردا هر کس میتونه بخونه و اعلام کنه  . با خلوص نیت و توکل به خدا برای هم دعا کنیم بسم الله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام . من الان رو تخت بیمارستانم . دوتا جنین انتقال دادن برام . دفعه قبل اصلا درد نداشتم ولی الان خی ...

بسلامتی عزیزم 

واسه مثبت شدنت ایه الکرسی خوندم واست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام . من الان رو تخت بیمارستانم . دوتا جنین انتقال دادن برام . دفعه قبل اصلا درد نداشتم ولی الان خی ...

مبااارک باشه عزیزم ان شاالله با نتیجه مثبت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان کسی اطلاع داره فولیک اسید روی تخمک هم تاثیر داره یا نه ؟ یا فقط از وقتی جنین رو انتقال میدن خ ...

واقعیتش نمیدونم. ولی از وقتی ک یادم میاد تو بحث درمان همیشه استفاده کردم🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای عزیزم ختم دعای نادعلی هدیه به امیرالمومنین به نیت مثبت شدن انتقالای بچه هایی که انجام دادن و ...

من میخونم عزیزم انشاالله همگی حاجت روا بشیم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستای عزیزم ختم دعای نادعلی هدیه به امیرالمومنین به نیت مثبت شدن انتقالای بچه هایی که انجام دادن و ...

ان شاالله دو تا ❤️ خدا خیرت بده گلم

فاطمه جون وام فرزندان غدیر ثبت نام کردین؟ خدا اینقد بزرگه و کمک می کنه از جایی که فکرشو نمی کنی برا ...

سلام جونم بله ثبت نام کردیم مدارک و فرستادیم کاش تا پریودی بعدی واریز کنن گفتن مبلغش ده تومن هستش 

ممنون جونم یه دنیا درسته نباید اینجا مشکلمو مطرح میکردم یهو اینقد ناراحتی فشار آورد که مطرح کردم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله دغدغه مالیت برطرف میشه و سیکلت رو شروع میکنی عجله نکن پس کارهای مربوط به گرم کردن رحم و .. ...

ممنون معذرت گلم اینجا مطرح کردم 🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم عزیزم نسخه من با دوستم خیلی فرق داشت . عزیزم من گرده نخل اصل رو از داروخونه سلامتکده بهشت خر ...

اهان ممنون عزیزم نمی‌دونم تبریز اصلشو میفروشن یا نه

همسر شما تسه شدن. میتونم بپرسم چندتا جنین تشکیل شد . و انتقال دادید یا نه 

بله جونم ۸تا جنین تشکیل شد ومثبت شدم بنام هم رشد خوبی داشت اما جنین خوب دیده نشد و سقط کردم متاسفانه

گلم امروزرفتم نبود میپرسم براتون

شرمندت میشم گلم 

مرسی عزیزدلم 😍انشاالله مامان شدن خودت

ممنونم زیبا😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍🧿

مبارک باشه عزیز دلم 

انشالله خوش خبر باشی بعد ۱۴ روز

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️