2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

دوستای عزیزم که تو ختم زیارت عاشورا شرکت کردین قبول باشه و انشاالله خدا حاجت دل شما و همه ی منتظرای اینجا رو بده  

همه میدونیم تو دوران انتقال آرامش و دوری از استرس خیلی کمک میکنه چی بهتر ازین که با یاد خدا دلامون رو آروم کنیم 

حالا با خوندن نماز ، دعاهایی که توصیه شده یا حتی چندتا صلوات در روز

من چندتا از سوره ها و دعاهایی که توصیه شده و حاجت میده رو براتون مینویسم و پیشنهاد میکنم تو دوران انتقال تا زمان مثبت شدن و حتی تو دوران بارداری برای سلامتی بچه های تو راهتون هر روز یکیش رو بخونید 

هر دو روز هم میام یکی از این دعاها رو میگم هر چند نفر که بودیم باهم بخوونیم به نیت دوستای منتظرمون و خودمون اینکه برای هم دعا کنیم و گروهی دعا کنیم حتما موثرتره

دعای معراج - زیارت عاشورا - دعای ناد علی - دعای توسل - حدیث کساء - سوره یس - زیارت آل یس - دعای یستشیر - سوره حجرات - سوره محمد - سوره مریم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم با اسنب راحت هستی؟ من شوهرم بیشتر در گیر کارهاشه و نوبت دکترم که باشه به کارش میرسه تا به ...

عزیزم بستگی به خودت داره که چه شخصیتی داشته باشی خجالتی باشی یا نه....

چون باید پشت دراز بکشی

ولی در کل خوبه ، بعضی اسنپیا فضولی میکنن که خب طبیعیه تنهان حوصلشون سر می‌ره هم صحبت میخوان

یکم سرد برخورد کنی دیگه سوال نمیپرسن😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍 الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿🫶 گاهی میگم نکنه من لیاقت بچه رو ندارم🥺 خدا بهم بده من ...

عزیزم این چه حرفیه تمام زنان دنیا لیاقت حس ناب مادرانگی رو دارن اما واقعا ما مادرای خوبی میشیم چون برایه تک تک سلولهای وجود نینیمون از سیاهیو کبودی جای امپولامون مایه گذاشتیم از خونو دل مایه گذاشتم ازبارهازیر سرمو وعمل رفتن مایه گذاشتیم از شایدد به خطر انداختن اینده و سلامتیمون مایه گذاشتیم پس هر وقت این حرفا تو ذهنت بیاد میبینی که لیاقت منو شما صدبرابر اوناییه که طبیعی و ناخواسته باردار شدن

😍😍😍 الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿🫶 گاهی میگم نکنه من لیاقت بچه رو ندارم🥺 خدا بهم بده من ...

این فکرا رو نکن عزیزم وقتی خدا این عشق رو تو وجودت نهاده یعنی هم لایقی هم بهش میرسی مطمئن باش وعده خداست که بعد از هر سختی آسونیه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم بستگی به خودت داره که چه شخصیتی داشته باشی خجالتی باشی یا نه.... چون باید پشت دراز بکشی ولی ...

من خجالتی هستم و از  مردهای که بخوان حرف بزنند بدم میاد 😓 پس به درد من نمیخوره😄

توی شهر خودمون از تاکسی های معقول هستند و حرف نمیزنند خوشم میاد وقتی میخوام جای برم با این معقول ها میرم ☺

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
میشه از داروهای تقویتی که داده اینجا ذکر کنید اسماشو شاید به درد کسی خورد ممنون میشم جونم

عزیزم داروهای بسته بندی کارخونه ای طب ایرانی بودن ، چشم من اسماشو تا جاییکه یادمه میزارم ولی با توجه به بدن هر کسی دکتر تجویز میکنه لطفا سر خود استفاده نکنید عزیزان . اثلق. حب حمل .جوارش آمله . نزله سرد . شیاف رامش . قرص کبد . برای همسرم هم گرده نخل و لبوب مرکب و لبوب صغیر . در کنار این داروها پیاده روی و روغن مالی شکم و حذف شیرینی هم بود

عزیزم داروهای بسته بندی کارخونه ای طب ایرانی بودن ، چشم من اسماشو تا جاییکه یادمه میزارم ولی با توجه ...

اره لبوب و برا همسر منم تجویز کرده بود خوب بود اما گرده نخل اصلشو پیدا نکردم 

و اینکه سردی باعث ضعیف شدن میشه همه طب سنتی اینو میگن درسته میگن که برا کسی تجویز نکنیم اما بعداً میبینی شبیه هم هستن نسخه هاشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یه دنیا ممنون عزیزم آره هر موقع می‌خوام شروع کنم استرسم زیاد میشه دیروز به همسرم گفتم واقعیتش یکمم ق ...

فاطمه جون وام فرزندان غدیر ثبت نام کردین؟

خدا اینقد بزرگه و کمک می کنه از جایی که فکرشو نمی کنی برات جور میشه ان شاءالله

قربونت برم عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
تا 3 روز استراحت کردم فقط برا سرویس و غذا بلند میشدم بقیه روزا کم و بیش کارمیکردم البته جارو زدن وگر ...

ممنونم عزیزم 🙏 همشو رعایت میکنم ایشالا نتیجه بگیرم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤