2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
نهال جان شما انتقالت کی هست ؟تبریز هستی گلم؟

من تهرانم عزیزم با دکتر فروتن فردا قراره ضخامت اندومتر رو دکتر ببینه اگه اوکی بود همین هفته prp  و بعدش انتقال انجام بده ماه قبل هم هیسترو شدم دیگه بینیم خدا برامون چی میخواد

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
وای خداروشکر🥺🥺🥺 حتما خدا خیلی دوست داشته که همچین معجزه ای بهت داده الهی سلامت بیاد بغلت برا منم ...

نه من تنبلي داشتم

منم تو زندگيم داشتم يه مشكل ميخوردم فقط خدا نظر كرد مطمئن باش براي شما هم هروقت صلاح باشه و وقتش باشه ميشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جان دقیق هفته چند هستین شما؟ غربالگری دوم رفتین؟

عزیزم بهار جان از ما جلوتر هستن؛من و شما؛نارنجستان و سحر جون فکر میکنم چند روز اختلاف هستیم؛من امروز۱۷هفته هستم و فردا۱۷ و یک روز میشم❤

دوستان اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من سینه هام سرش داره زخم میشه و انگاری آماده میشه واسه شیر آوردن میشه بگید چیکار کنم شیرم کم باشه و بعد زایمان چیکار کنم خشک بشه؟از تب و لرزش میترسم چون قبلنا دچارش شدم؛دارویی هست که شیر رو خشک کنه؟ضرر هم نداشته باشه؟ببخشید یکی از دغدغه هام هست اگه تونستید راهنماییم کنید مرسی

برو اصفهان، خیابان آیت الله شمس آبادی ، آزمایشگاه دکتر رضایی، فقط همونجا/ آزمایش آپکا بده، احتمالا ز ...

چرا اونجا برم ؟

شهرای دیگه این ازمایش رو انجام نمیدن ؟

یا شما از نظر اعتبار می گین ؟

ممنون ازت نگار جوووون ممنون که بهم قوت قلب میدین و کنارم هستین    

عزیز دلمی کاش بیشتراز اینا برمیومد از دستم قشنگم 

ان شالله بهترین نتیجه روبگیری🤲❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیز دلمی کاش بیشتراز اینا برمیومد از دستم قشنگم  ان شالله بهترین نتیجه روبگیری🤲❤️

بس که مهربونی عزیزم. ان شاءالله بادعای پر از خیر شما

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
😅 به بهارک گفتم از وقتی مثبت شدم نزدیک هفته ۴۰ بودی الانم که تقریبا اواسطشم هنوز تو ۴۰ ای. یه جوری ...

نگران نباش عزیزم از من بخاطر پارگی کیسه بود تامیتونی استراحت باش اگه دکترت صلاح دید پساری هم بزار کمک میکنه توکل به خدا استرس الکی نگیر قشنگم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
دوستان اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من سینه هام سرش داره زخم میشه و انگاری آماده میشه واسه شیر آو ...

دارویی ک بارداری استفاده کنی نمیدونم عزیزم ولی بعداز زایمان از دکتر زنان بخواه برات قرص کابرگولین بنویسه زود خشک میشه

من خجالتی هستم و از  مردهای که بخوان حرف بزنند بدم میاد 😓 پس به درد من نمیخوره😄 توی شهر خودم ...

گلم اسنپ بانوان هم هست...

من تابحال نگرفتم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️