2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
عزیزم خیللی ممنونم که برام دعا میکنی انشاله بهترین ها برای خودت اتفاق بیافته ، در هر صورت این تصمیم ...

نه عزیز دلم این چه حرفیه

شماهم فکرای منفی نکنید😃 خیالتون راحت باشه دکتر اشتباه کرده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی گفت بادمجان کاهو خیارنخور مستقیم روسردی رحم تاثیرداره لامصب یه هفته است هوس کشک بادمجان کر ...

من عاشق شیر و خرما ام 😁

لبنیات فقط همینه

خیار هم میخورم ولی نه زیاد

بادمجان که سالی یه بار😂

من مثلاً مصرف برنج زیاده کلا برنجی هستیم، گوشت گوسفندی نمی‌خوریم ، گوساله میخوریم ، مرغ زیاد میخوریم 

شیر هم زیاد میخورم حالا چه با خرما چه با کیک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط استرس راه رو دارم...۳ ساعت از مرکز تا خونم فاصله هس به شوهرم میگم بمونیم دوشب هتل میگه ن آروم ...

دکترا که میگن چیزی نمیشه

ولی منم نگران همین موضوع ام 

البته من زیاد دور نیستم ولی باید با اسنپ برگردم🫠

ترافیک نباشه یک ساعت ، ولی همیشه ترافیکه بیشتر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه کتابی که خیلی جذاب نباشه بردار موقع خواب بخون، دو صفحه نخوندی، خوابیدی    

خااااک عااالم. از ۱۰ ام میانترمام شروع میشه هیچی نخوندم😬 گفتی یاد امتحانام افتادم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بهار عزیزم منو یادکن . من همه روزهای اول بارداری وبی بی چک یادمه     ان شاءالله به ...

سلام عزیزم اره منم شما رو یادمه من و شما و رادیس جون تقریبا ازمایشامون باهم بود ان شالله به زودی تو و رادیس جون و بقیه دوستان هم این دوران شیرین رو تحربه کنن چشم اگه لایق. باشم حتما حتما

من فقط استرس راه رو دارم...۳ ساعت از مرکز تا خونم فاصله هس به شوهرم میگم بمونیم دوشب هتل میگه ن آروم ...

منم مسیرم ۲تادوساعت ونیمه

همسرم برای اینکه استرسموکم کنه گفت یکی دوساعت توسایه ماشین ونگه میدارم بعداروم اروم میام که میدونم کمتراز۱۰۰تانمیتونه رانندگی کنه اتوبانه😁

اما سعی کن پشت درازبکشی کمترت صاف باشه پاهات حالت خم یه چی زیرزانو بزاری

خدایابه امیدخودت🌺

نگران نباش عزیزم صندلی عقب پتو پهن کن دراز بکش کل مسیرو منم 3ساعت از شهرمون دوربود مرکز

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
دکتر زرنانی تو مرکز ناباروری تابانه عزیزم  من متاسفانه دیر جنبیدم بهم خرداد نوبت داد که دیگه گ ...

عزیزم تلفنی میتونم نوبت بگیرم ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

عزیزم من از مرکزم تا خ‌ونه دو ساعتی راه بود خودم بعد انتقالم رانندگی کردم اومدم خونه اصلا فکرت رو مشغول این جیزا نکن بخواد بگیره اصلا اصلا اصلا ربطی به استراحت نداره

مرسی قربونت برم دوفاستون دارم ،  هنوز بهم استرادیول نداده !  ممنون که گفتی😍 تا امرو ...

خدا لعنتشون کنه که برایه ادم توضیح نمیدن عیب نداره دیگه کاریه که شده فکر نکنم بدونه تاثیر باشه ولی از این به بعد دقت کن منم انتقالی که مثبت شدم با استرادیولم خوردم تا نصفه ماهو بعدا فهمیدم تداخل دارن