2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
من چون وسط ی دو ماهی ب تاخیر افتاد، گفتش قطع کنم و ۲۰ روز مونده به پریودی که میرم برا شروع سیکل ، شر ...

فکرکنم کافی باشه برای شما

آلاجون بی صبرانه منتظر خبر مثبت شدنت هستم😍❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام دوستان من ی خانم دکتری رو چند ساله که دنبال میکنم هم مخترع هستن هم دانشمند عمل بالای دارن چند وقته در مورد ناباروری مردان تحقیق کرده و امروز لایو گذاشت و نتیجه ش رو گفت گفتن هر مشکل اسپرمی که باشه با قرص ولمن اسپرن روزی ی دونه و ویتامین سی هر ۱۲ ساعت ی بار استفاده کنن حل میشه فقط واسه آقایونی که پرکاری تیروید دارن نمیشه بچه با دلیل و منطق گفتن و واقعا من بهشون ایمان دارم عکس قرص رو میزارم چون گفت حتما همین مارک و همین قرص باشه خواستید برید پیجش و خودتون ببینید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من ی خانم دکتری رو چند ساله که دنبال میکنم هم مخترع هستن هم دانشمند عمل بالای دارن چند و ...

سلامت باشی جونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه آره خیلی سخت بود بیشتر دختر عموم این چند هفته اینقد غصه ...

مرسی عزیزم بله غم از دست دادن عزیزان واقعا سخته . ان شاالله برای هممون ختم بخیر بشه 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اصلا نگران نباش منکه اصلا ازمایش غربالگری نمیدم انقد خطا داره من چند ساله دارم میبینم بچه مشکل داره ...

👌دقیقا  بهترین کارو می کنی عزیزم.

جز استرس چیزی نداره

ان شاالله نی نیای همتون صحیح و سالم و به وقتش میاد بغل تون😍 الهه جون هم دو هفته دیگه خوش خبر میاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای خداااااااااای مهربون🤩🤩🤩 قدمشون پر خیر و برکت نازنینم الحمدلله رب العالمین بهترین در انتظارت ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘😭❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره فداتشم مثبته🥺😍

خداروووشکر . مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

سلام رادیس عزیزم، خیلی ب من محبت داری خدا میدونه تو یاد تک تکتون بودم این مدت، شرمنده م از اینکه کنا ...

مرسی عزیزم ان شاالله که اینسری نتیجه تلاشهاتون رو میبینن و جواب این گریه رو خدا بزودی زود بده و مامان میشین 🤲 منم خیلی دوست دارم فیزیوتراپی لگن رو برم نمیدونم کدوم دکتربرم که برام مینویسه .باید بگردم ببینم دکتری پیدا میشه برام بنویسه اینو یا نه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان ختم 14 مرتبه زیارت عاشورا هدیه به 14 معصوم که تا فردا خونده بشه به نیت مثبت شدن انتقالا ، سلا ...

اگه تموم نشده منم یکی میخونم. خدا خیرت بده عزیزم❤️❤️❤️

فکرکنم کافی باشه برای شما آلاجون بی صبرانه منتظر خبر مثبت شدنت هستم😍❤️

قربووووونت برم عزیزم😘😘😍😭

ان شاالله همچنین😘😘

دوست خوبم سمیه جون لطفا لطفا زمان و از دست نده و فاصله ننداز  سریعتر کارای دندونپزشکی تو انجام ...

چه حس خوبی گرفتم از نوشته اتون🥰 .الهی آمین بزودی زودی رویای ما هم محقق میشه🤲🤲 .خیلی دوست دارم و تلاش میکنم کارها رو جلو بندازم ولی یه چیز جدید اضافه میشه برام .برای استرس و خوابم اینسری دکتر برام مشاور روان نوشت و رفتم بهم دارو داده که مصرف کنم و یکماهه دیگه مجدد ویزیت بشم هر چند تا الان که ذره ای روی وضعیت خوابم تاثیر نزاشته 

دوستان توی یکی از صفحات اتفاقی خوندم دکتر زرنانی تو محب کوثر نیستن دیگه .من آزمایش دادم ولی فرصت نکردم ببرم نتیجه رو بهشون نشون بدم کجا هستن که ببرم پیششون؟

قربووووونت برم عزیزم😘😘😍😭 ان شاالله همچنین😘😘

سلام الای عزیزم خداروشکر که بالاخره انتقال دادی همش پیگیرد بودم انشالله بیای و با مثبت شدنتم انقد خوشحالمون کنی خدا حفظشون کنه برات😍😍🥰🥰🥰

سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

ای جااانم ان شاء الله محکم محکم بچسبن ب دلت عزیزدلم 😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️