2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب تونستی پاچه گوسفند بخور صبح هم بخور  فردا صبحانه به پخته شده با گردو و یه کم نشاسته تو اب ...

خیییلی ممنونم عزیزم😘😘😘

اسکرین شات میگرم ازش ک استفاده کنم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها میشه آزمایش همسرمو تفسیرکنین

عزیزم خوبه آزمایششون . مخصوصا که a ۳۰ درصد دارن. برا همسر من صفر بود. مورفولوژی هم که ۴ هست. ان شاالله نتیجه مثبت بگیرین خیییلی زود😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم فردا انتقال داری؟ به سلامتی انشاالله 2 هفته دیگه با خبرای خوب خوشحالمون میکنی 

اره نهال جون. ان شاالله البته باز بررسی می کنه دکتر ضخامتم رو و قبلشم آز پروژسترون دارم. ان شالله اگه همه چی خوب باشه میرم انتقال.

ممنونم ازت😘😘 ان شاالله جواب گرفتن هممون

بسم الله الرحمن الرحیم اَللّهُمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مَُحَمّد یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَ ...

منم ی بار خوندم به نیت حاجت روایی هممون😍❤️. دست گلت درد نکنه

سلام دوستان من روز نهم انتقال هستم دوتا جنین.امروز بی بی چک گذاشتم فوری یه خط کمرنگ ولی واضح هم ظاهر ...

ان شاالله که مثبته😍😍😍 الهی شکر. جواب ازمایشم ان شاالله با ی بتای تپل میاری😍

امشب تونستی پاچه گوسفند بخور صبح هم بخور  فردا صبحانه به پخته شده با گردو و یه کم نشاسته تو اب ...

اینایی که گفتی واسه همه جوابه یا فقط کسایی که prp  کردن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره نهال جون. ان شاالله البته باز بررسی می کنه دکتر ضخامتم رو و قبلشم آز پروژسترون دارم. ان شالله اگ ...

خیلی خوشحالم برات عزیز دلم 

انشالله بهترین انتقالت باشه با نتیجه ی مثبت😍

ای جانم کوچولوت همین امسال به دنیا میاد🍓🐼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خوشحالم برات عزیز دلم  انشالله بهترین انتقالت باشه با نتیجه ی مثبت😍 ای جانم کوچولوت همی ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘 ان شاالله با دعاهای شما و ان شاالله حاجت روایی هممون😘😘❤️❤️

واااای خدا ینی میبینم اون روزو😭😭😭 ان شاالله هممون دم عید سال جدید یا نینیا بغل مون باشن یا تو دلمون 😍❤️😭

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز  ما را به سخت جانی خود چنین گمان نبود ولی اینم بگم که فق ...

انشالله به زودی تموم بشه این سختی ها 🧿🫀🌈

بهترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله ک خدا کمکمون کنه برامون خوب بخواد دلمون شاد شه

الهی آمین 🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40