2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیز دلم 😍🧿 انقد دلم معجزه میخواد 🥹 حتی شده با آی وی آف اما قبلش دلم میخواد شرایط زندگی ...

ایشالله خوب میشه همه چی و به زودی مامان میشی...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی عزیزم آره بگو شاید به منن اثر کرد

ناشتا

خاکشیربریزتوآب سرد

دوتاغنچه گل محمدی اگه داشتی

یه حبه قندتونصف لیوان آب سرد

بزارروگازظرف روحی باشه

زیرش  خیلیکم کن ۱۹دقیقه بجوشه 

میتونی باعسل هم بخوری من بعضی وقتاعسل نمیریزم

عسل یک قاشق

اینوطب سنتی بهم گفت

شکمم کارمیکنه پوستمم خیلی شفاف شده

خدایابه امیدخودت🌺
سلام بچه ها  لطفا کسی اگر کسی میتونه منو راهنمایی میکنه؟ من دقیقا ۵۰ روزه پریود نشدم البته تن ...

سلام عزیزم.انشاالله معجزه زندگیت در حال وقوع باشه. پیشاپیش هم زیارت قبول و التماس دعا. اگر باردار هم باشی آممول زدن مشکلی ایجاد نمیکنه و محکمترش میکنه.مثل سیکل آی وی اف که بعد انتقالو بارداری هم میزنن. میشه سوال کنم که از طریق تسه اسپرم گرفتید یا اهدایی هست؟

باورت میشه بعضی وقتا شربت هم برا من اثر نداره پناه بر خدا میگن تو انتقال نباید یبوست شد خیلی بده انش ...

عزیزم آب خییییلز رو یبوست تاثیر داره خیییییلی

من قبلا فک می کردم آب زیاد میخوم. ولی از وقتی پچ استرادیول رو استفاده کردم و گفتن روزی ۳-۴ لیتر باید آب بخورم. باورت میشه روزی کم کمش ۳ بار مجبور میشم برم سرویس. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما بعد انتقال خوردن آناناس ضرر داره  کسی اطلاعی داره یه ن؟؟

از روز اول انتقال تا پنج روزی روزی یه برشت مفیده ولی بیشتر نباید خورده بشه فقط تا پنج روز

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم آب خییییلز رو یبوست تاثیر داره خیییییلی من قبلا فک می کردم آب زیاد میخوم. ولی از وقتی پچ استر ...

اره عزیزم منم نو روزو نهایت 6 یا 7 لیوان بخورم ولی 4 لیتر خیلی زیاده ولی سعی میکنم زیاد کنم ممنون ازت 

عزیزم شما کی انتقال داری ؟

ان شاالله ۴ شنبه اگه مشکلی پیش نیاد. امروزم   prp  دارم چون بار اولمه یکم استرس دارم🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم منم نو روزو نهایت 6 یا 7 لیوان بخورم ولی 4 لیتر خیلی زیاده ولی سعی میکنم زیاد کنم ممنون از ...

آره خیلی . من همش ی پام دستشویی بود.در حالیکه قبلا فک می کردم منم زیاد میخورم ولی اثری نداره😅