2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
الان چی بهت بگم قربونت برم.من هنوز که هنوز تو حیاط نمیرم. بعد تو با سرکلاژ وطول دهانه رحم ۲۶پا میشی ...

😭😭😭😭تو خونه افسردگی گرفتم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
بیمارستان بری که هزار جور بالا وپایین ات می کنند استراحت کن فقط.اون لکه خون هم نمی دونم دلیل اش چیه ...

نه نرفتم دبگه هم نیومد همون یک بار در حد اب خون خیلی کم یک قطره صورتی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم دور از جونت از یکی همینجوری شد مجبور شدن بچه رو دربیارن چند ماه بیمارستان بود بچه الانم مش ...

اره چون دکترمم نبود نرفتم حرکات جنین خوبه تند تند میزنه لکه هم نیومد دیگه سفید سفید دستمالم تا دوشنبه برم دکترم 

نه نرفتم دبگه هم نیومد همون یک بار در حد اب خون خیلی کم یک قطره صورتی  

شاید مربوط به سرکلاژت.

مثلا لخته خونی لکی چیزی از سرکلاژت مونده الان که راه رفتی ازت خارج شده

شادی صدام کنید
تعریف نباشه اما دکتر هم که رفتیم دفعه قبل ماسکمو در آوردم خانم دکتر گفت از صورتت میفهمم که چقدر مهرب ...

خدا حفطت کنه عزیزم‌ 

واقعا درک میکنم حرف دکترتون را.عین حقیقتو گفتن. خوش به سعادت مادر و پدر جنینها که با شما اشنا شدن برای این کار. الان مدتیه برای عزیزی دنبال ساروگیت هستیم و هر بار کسی پیدا شده که یک ایراد اساسی داشته.انسانهای مثل شما واقعا کمیابن

بله عزیزم یکی از دوستان من ، باردار که شد بتا خیلی کم رشد میکرد خیلی نگران بود بعد هر چی ام سنو می‌ ...

خداروشکر،ممنونم عزیزم از جواب تون

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭
عزیزم مثل مورد شما زیاد دیدم و شنیدم نباید واسه تشکیل قلب زود بری سونو چون جز استرس چیزی برات نداره؛ ...

مرسی از جوابت عزیزم،اما خود دکترم بعد از اینکه جواب تست رو بردم گفت دو هفته دیگه بیا سونو،منم فکر کردم حتما لازمه و رفتم،نمی دونستم که می خواد هم جنین رو ببینه هم قلب شو،یهو وقتی گفت قلبش نمیزنه شوکه شدم،حتی ازش نپرسیدم که مگه الان باید قلب بزنه،فقط با ناراحتی از مطب اومدم بیرون،احساس کردم همه چی تموم شد،این همه زحمت و استراحت و هزینه هیچی به هیچی،اما از اون به بعد از هر کی پرسیدم میگن الان زوده،در صورتی که با سرچ گوگل نوشته قلب از هفته چهارم جنینی و ششم بارداری تشکیل میشه

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭
اگر مشکلی پیش بیاد قطعا تا چندروز آینده پیش میاد که شمام عفونت بگیری که مهم نیست دارو میخوری ظرف ی ه ...

ممنون عزیزم

خدارو شکر من علایمی ندارم از عفونت ، فقط حساس شدم

موقع تخمک گذاریمم هست ، ترشح اونو دارم با کمر درد 🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا کنه  چی میشه طبیعی باردار بشم...🥺🥺🥺🥺

انشالله عزیز دلم 😍🧿

انقد دلم معجزه میخواد 🥹 حتی شده با آی وی آف

اما قبلش دلم میخواد شرایط زندگیمم خوب باشه مثل الان....

میترسم بچه بیاد شرایطم بد بشه 

شایدم بهتر بشه نمیدونم

فقط ترسیده شدم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشکر،ممنونم عزیزم از جواب تون

😘😘😘

استرس برات اصلا خوب نیست

هرچند که واقعا سخته ، من خودم از الان نگران اینم که مثبت بشم قلب نداشته باشه چی ، یا خارج از رحم باشه🥺

یا مشکل ژنتیکی داشته باشه

خیلی میترسم

همیشه ب خدا میگم ، اگه میخوای بهم بچه ی ناقص بدی اصلا نده هیچوقت 🥺🥺من قبل به دنیا اومدنش دق میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40