2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
والا این ماه نرفتم انتقال گفتم یکم لاغر کنم موند واسع ماه بعد دیگه آدم استرس همه چی داره من دوماه پی ...

من صبح ناشتاخاکشیرمیخورم خواستی طرزتهیشو میگم

شباهم هویج وسیب

یاهویج ولوبیاسبزبخارپزمی کنم

شکمم روان شده

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفطت کنه عزیزم‌  واقعا درک میکنم حرف دکترتون را.عین حقیقتو گفتن. خوش به سعادت مادر و پدر ج ...

قربونت برم عزیزم شما خیلی لطف دارید ممنونم از شما؛ان شاالله پیدا میکنید عزیزم

سلام بچه ها 

لطفا کسی اگر کسی میتونه منو راهنمایی میکنه؟

من دقیقا ۵۰ روزه پریود نشدم البته تنبلی دارم و همش مخصوصا ۶ماه اول سال خیلی دیر به دیر پریود میشم،دوهفته پیش بیبی زدم منفی بود،گفتم تست آزمایشگاهی بدم برا اطمینان بعد آمپول بزنم،منتهی تنبلی کردم تا حالا (راستش به شبهای قدر افتاد خوشحالم بودم پاکم😅)تا دیشب یهویی تصمیم گرفتیم بریم مشهد امروز همه جا تعطیل بود برا آزمایش،ماهم ظهر امروز از شهرمون اومدیم بیرون،نشد آزمایش بدم،رفتم بیبی خریدم باز،آمپولامم برداشتم،تمام حالات پریودی رو دارمااا،

حالا به نظرتون همون بیبی چک کفایت میکنه دوباره امتحان کنم بعد آمپول بزنم؟؟؟،چون میخوام با یه تیر دوتا نشون بزنم،همون با آمپول تقریبا ۷ روز دیگه پریود بشم که هم به دعا و زیارت برسم با آرامش خهطر،هم وقتی برگشتم پربود بشم برم تو سیکل

اینم مدنظرتون باشه همسرم آزو اسپرمه منتهی میدونم خدا بخواد امکانش هست،

اگر بیبی منفی باشه بازم آمپول بزنم؟؟؟؟؟

اگر آمپول بزنم و موردی باشه احتمالا،مشکلی ایجاد میشه؟

یبوست که شربت لاکسی ژل میدن دکترا خیلی خوبه،منم یبوست داشتم الان از اون استفاده می کنم خیلی خوبه

عزیزم لاکسی ژل بعد از انتقال خوردنش درست نیست واسه قبل از انتقال تجویز میشه بعدش شربت لاکتوفم هست اگه اشتباه نکنم اسمشو دکترم بهم داده بود

سلام بچه ها  لطفا کسی اگر کسی میتونه منو راهنمایی میکنه؟ من دقیقا ۵۰ روزه پریود نشدم البته تن ...

به نظر من آزمایش حرف اولو میزنه عزیزم ولی بیبی چک هم زدی مدیکور بزن چون خیلی دقتش بالاست؛بازم نظر بقیه دوستان ببین چیه

به نظر من آزمایش حرف اولو میزنه عزیزم ولی بیبی چک هم زدی مدیکور بزن چون خیلی دقتش بالاست؛بازم نظر بق ...

ممنون دقیقا حرفتون درسته شرایطم یه کم سخته

حالا شهر خودمون مدیکور نداشت شب برسم هرشهری میرم میپرسم مدیکور گیرم بیاد میخرم

فکرکنم شنبه تاپنج شنبه هرروزبیمارستانن باززنگ بزنید بپرسید من صبح ساعت ۸اونجام میرم پذیرش ویزیت میگ ...

مرسی گلم که جواب دادی خدا خیرت بده،آخه راهم دوره میگم نکنه بیام تا تهران بعد بگن وقت نداریم،مطب که هر چی زنگ میزنم کسی جواب نمیده

مرسی گلم که جواب دادی خدا خیرت بده،آخه راهم دوره میگم نکنه بیام تا تهران بعد بگن وقت نداریم،مطب که ه ...

مطب ۳زنگ‌بزنی جواب میدن

برای یکی دوروزبعدوقت میدن

اماخیلی شلوغ میشه ومعطلیش زیاده

اماخب مطب باحوصله ترمیبینه

بیمارستان بدیش اینه یهو یکی وسط ویزیت میادداخل😖

اما من خودمم تاحالا همه روبیمارستان رفتم

اگه بتونم ازشروع سیکل مطب برم

اگه نشه که بیمارستان میرم

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم لاکسی ژل بعد از انتقال خوردنش درست نیست واسه قبل از انتقال تجویز میشه بعدش شربت لاکتوفم هست اگ ...

پس دکتر من چرا تجویز کرد برام

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭