2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
دوستان میشه راهنمایی کنید؟

بنظر من که تعادل بدنت بهم نزن هر چیزی به اندازه خوبه نه گرمی زیاد نه سردی زیاد سعی کن متعادل مصرف کنی 

باورت میشه من این انتقالم که رژیم غذایی همیشگیمو داشتم و کار خاصی نکردم مثبت شدم 😉 سیکل قبلی انقد گرمی اینا مصرف میکردم این دفعه اصلا حوصله نداشتم فقط هر روز دو سه تا قاشق سمنو میخوردم چون رحم تقویت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها،من دوسال پیش یه ای یو ای منفی داشتم ولی همین اسفندی که گذشت  با ای یو ای باردار شدم اما خارج رحمی بود،به نظر شما دیگه ای وی اف کنم؟اصلا چرا تو این روش ها که نمونه تزریق میشه داخل رحم باید این اتفاقها بیفته،خلاصه که خسته و درمونده شدم دیگه

بنظر من که تعادل بدنت بهم نزن هر چیزی به اندازه خوبه نه گرمی زیاد نه سردی زیاد سعی کن متعادل مصرف کن ...

مرسی عزیزم که همیشه لطف میکنی جواب میدی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام بچه ها،من دوسال پیش یه ای یو ای منفی داشتم ولی همین اسفندی که گذشت  با ای یو ای باردار شدم ...

انشاالله به زودی باردار بشی و یه بارداری خوبو تجربه کنی 

ای وی اف زودتر به نتیجه میرسی ولی دنگ و فنگش هم زیاده 

نظر دکترت اینه ای وی اف کنی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها،من دوسال پیش یه ای یو ای منفی داشتم ولی همین اسفندی که گذشت  با ای یو ای باردار شدم ...

عزیزم بعضی وقتها متاسفانه بارداری خارج رحم  حتی در موارد آی یو آی و آی وی اف هم با اینکه احتمالش کمه اما شایع هست که جنین حرکت میکنه و از رحم خارج میشه 

من 4 بار آی یو آی کردم دومیش مثبت شد اما متاسفانه پوچ بود و مجبور شدم کورتاژ کنم دو بار بعد از اون چون با آی یو آی باردار شده بودم دکترم گفت بزار تکرار کنیم و فعلا نرو سراغ آی وی اف اما الان اگه برگردم به گذشته مستقیم میرم آی وی اف وقتم رو با آی یو آی هدر نمیدم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
انشاالله به زودی باردار بشی و یه بارداری خوبو تجربه کنی  ای وی اف زودتر به نتیجه میرسی ولی دنگ ...

ممنون عزیزم،دیگه پیشش نرفتم،دوهفته ست از سقطم‌میگذره ولی قبل ای یو ای اره بیشتر نظرش روی ای وی اف‌بود

عزیزم بعضی وقتها متاسفانه بارداری خارج رحم  حتی در موارد آی یو آی و آی وی اف هم با اینکه احتمال ...

درسته عزیزم اما چون ای یو آی بیشتر شبیهه طبیعیه آدم انگار بیشتر نظرش روی اینه ولی گاهی دیگه چاره ای نیست،الان تو چه مرحله ای هستین؟

درسته عزیزم اما چون ای یو آی بیشتر شبیهه طبیعیه آدم انگار بیشتر نظرش روی اینه ولی گاهی دیگه چاره ای ...

عزیزم ای وی اف چه جوریه.هزینه اش چقدره اگه میشه جواب بدین

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست
عزیزم ای وی اف چه جوریه.هزینه اش چقدره اگه میشه جواب بدین

نمیدونم عزیزم من انجام ندادم هنوز، ولی دارو میخوری میری تخمک کشی بعد ارگز لقاح با اسپرم،جنین رو برات انتقال میدن،هزینه شوهم نمیدونم،مراکز دولتی و خصوصی تفاوت داره

نمیدونم عزیزم من انجام ندادم هنوز، ولی دارو میخوری میری تخمک کشی بعد ارگز لقاح با اسپرم،جنین رو برات ...

پس اونی که میگن جنسیت موردعلاقت برات درست میکنن میزارن داخل رحم چیه اسمش،راسته؟

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست
مطب ۳زنگ‌بزنی جواب میدن برای یکی دوروزبعدوقت میدن اماخیلی شلوغ میشه ومعطلیش زیاده اماخب مطب باحوص ...

مرسی گلم، شما بسلامتی انتقالتون کی هست؟نمیدونی هزینه انتقال سال جدید چقد شده؟پارسال که ۴و۳۰۰بود