2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
ایشالله که مثبتی ایندفعه عزیزم  انتقالت کیه عزیزم؟!

قربونت عزیزم. نمیدونم والا نگار جون🥺 فعلا دارم همه تلاشمو می کنم تا چهارشنبه ببینیم چند میشه ضخامت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااا چرا اینطوری میکنن پس؟ البته بدون نسخه نمیدن ، منم پارسال اولش گفت نداریم بعد خود دکتر داروخانه ...

آره بعد کلی دلیل و مدرک اوردن ک دیروز اوکی شد اصلا من داشتم واریز می کردم فقط چون گفتین ی هفته ۱۰ روز طول می کشه برسه گفتم حضوری بیان بگبرن و... بالاخره گرفته شکر خدا . داره میبره بده ترمینال. احتمالا آخرای شب یا نصفه شب برسه دستم ان شاالله.

فقط سحر جان شرمنده میشه در مورد استفاده اش هم ی توضیحی بدی ک کجا باید بچسبونم و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واااا چرا اینطوری میکنن پس؟ البته بدون نسخه نمیدن ، منم پارسال اولش گفت نداریم بعد خود دکتر داروخانه ...

خدا کنه حداقل این همه شما و بقیه رو تو زحمت انداختم تاثیر داشته باشه برام. ب نظرت من از شب ک رسید استفاده کنم یکی هم چهارشنبه ، تاثیرشو نشون میده تو سونوی چهارشنبه یا طول می کشه اثر بذاره؟

سونوی بعدی به دکتر بگو آندومترت رو بهت نشون بده، بگو از سر کنجکاوی میخوای ببینی این سه خطی که میگن ا ...

دکتر همیشه سونو کردنی مانیتورو میچرخونه طرفم ولی من متوجه نمیشم خودم🤕😅 فقط یادمه تو سونوی روز ۱۱ فقط ضخامتو نوشته بود ولی تو روز ۱۸ تری لاین هم نوشته بود. توکل ب خدا. نهایتش کنسل میشه. درسته ادم یکم ناراحت میشه برا کنسلی ولی قطعا خیلی بهتر از ۱۴ روز انتظار و منفی شدنه. دیگه مث قبلنا عجله ندارم🥴

آره بعد کلی دلیل و مدرک اوردن ک دیروز اوکی شد اصلا من داشتم واریز می کردم فقط چون گفتین ی هفته ۱۰ رو ...

خب خدا رو شکر عزیزم، ان شاالله که خیره

هر کدوم توی یه بسته کاغذیه، بسته رو پاره کن از لبه مراقب باش پچ داخلش آسیب نبینه، خود پچ چسبی هست یه لایه روش داره اونو با احتیاط جدا کن که دو تا نخوره بچسبه به هم، بعد بزن روی بازو دقیقا جای واکسن، یکم روشو ماساژ بده تا کاملا بچسبه به پوستت، بذار ۲۴ ساعت بمونه، دفعه بعد بزن دست مخالفت

من یکم سوزش و دردی شبیه درد واکسن احساس میکردم که طبیعیه، فقط آب یادت نره، تا الان هر چه قدر میخوردی دو برابرش من چون خدای نکرده اثر عکس می‌ذاره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا کنه حداقل این همه شما و بقیه رو تو زحمت انداختم تاثیر داشته باشه برام. ب نظرت من از شب ک رسید اس ...

زحمت چیه دختر خوب، حتما حکمتی داره گلم، هرچی که بشه خیره ان شاالله.

تاثیر که داره قطعا، آره هر لحظه رسید همون موقع بذار، دقیقا ۲۴ ساعت بعدش بردار، ۲۴ ساعت استراحت بده دوباره بذار.

الا جون معلومه دکترت خیلی کار بلده ،نگران نباش انشالله همه چی خوب پیش میره

ان شاالله که اینطوری باشه عزیزم❤️ تنها چیزی ک در موردش ارومم می کنه همین روش متفاوتش با روش های قبلی هس. اینکه مثلا سر پانکچر به لطف خدا با ی دارو کاری کرد سایز فولیکولا تقریبا یکدست و نزدیک بهم بشه در حالیکه من تو دو تای قبلی همیشه فکر می کردم دیگه سیستم بدن من اینجوریه ک تخمکارو از دست میدم. 

ان شاالله برا هممون پر از خیر و برکت باشه و زحمتامون هدر نره.

خب خدا رو شکر عزیزم، ان شاالله که خیره هر کدوم توی یه بسته کاغذیه، بسته رو پاره کن از لبه مراقب باش ...

قربووونت برم دست گلت درد نکنه❤️❤️❤️

دکتر همیشه سونو کردنی مانیتورو میچرخونه طرفم ولی من متوجه نمیشم خودم🤕😅 فقط یادمه تو سونوی روز ۱۱ ف ...

ولی من دیگه اسناد شده بودم، خودم به دکترها می‌گفت وضعیت چجوریه، می‌خندید می‌گفت دیگه دکتر شدی 😂😂

آره دقیقا، حداقل جنین‌های خدای نکرده از بین نمیرن.

اگر این ماه شد که فبها، اگر نه واسه ماه بعد از روز پنجم سیکلت پچ رو شروع کن، سمنو هم زیاد بخور خونسازه تاثیر مثبت داره، کلا دنبال چیزای خونساز برو، حلوا سیاه هم روزی یه قاشق بخور، لوبیا سویا روزی یه مشت، شیر سویا روزی یه لیوان (البته اگر تیروییدت نرماله) آناناس روزی یک برش، ماساژ رحم و ران با روغن سیاهدانه، پسته روزی ۱۰ تا دونه اینا همه تا زمان انتقال، بعدش دیگه نخور، برگرد به روتین عادی غذاهای روزانه ت

زحمت چیه دختر خوب، حتما حکمتی داره گلم، هرچی که بشه خیره ان شاالله. تاثیر که داره قطعا، آره هر ل ...

آهان ینی ۲۴ ساعت فاصله بدم بین اولی و دومی؟ فک کردم اینو ک برداشتم میتونم دومی رو استفاده کنم.

دل دردای پریودی دارم از صبح. خدا رحم کنه🥺

ولی من دیگه اسناد شده بودم، خودم به دکترها می‌گفت وضعیت چجوریه، می‌خندید می‌گفت دیگه دکتر شدی 😂😂 ...

ممنووونم ازت عزیزم. چشم حتما.

اسکرین میگرم ازش که اگه نشد استفاده کنم حتما❤️❤️

ولی من دیگه اسناد شده بودم، خودم به دکترها می‌گفت وضعیت چجوریه، می‌خندید می‌گفت دیگه دکتر شدی 😂😂 ...

دمت گرم😂😂 من اصلا تو سونو متوجه نمیشم چی ب چیه😅

آهان ینی ۲۴ ساعت فاصله بدم بین اولی و دومی؟ فک کردم اینو ک برداشتم میتونم دومی رو استفاده کنم. دل د ...

به من گفت یکروز در میان، نمی‌دونم بلافاصله هم میشه یا نه. خیره گلم نگران نباش

عزیزم من ۵۹ کیلو بودم شدم ۶۳ یا ۶۲ ، برای مسافرت هم دکترم گفت تا غربالگری دوم صبر کن خیالمون راحت ب ...

آهان مرسی عزیزم منم وزنم حدودا مثل شماست من۵۸اینا بودم الان ۶۲شدم

پس منم یکم صبر کنم آخه میترسم شکمم بزرگ بشه کسی خبر نداره از بارداریم فعلا هم نمیخوام به کسی بگم