2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
هنوز فکر کنم نتونستی قبول کنی چون من ندارمت

آخییییش بالاخره حل شد. اصلا صفحه رو باز نمی کرد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون من مال فاطمه جان رو برداشتم،فردایی روشن هم جامونده بده به اون بیزحمت 😘

از آلا جون ۸۰۰ تا مونده بود صدتاشو برداشتن ،۵۰۰ تاشم شما،۲۰۰ تا میمونه من برمیدارم با ۲۰۰ از hasret که جمعا ۴۰۰ تا مال من

,hasretالان ۳۰۰ تا دیگه داره

فک کنم نی نی سایت تو بازی رفته من الان ندارمت  یعنی اصلا دوستان منو باز نمیکنه لطف میکنی یه ...

😂😂 آره کلا قاطی کرده. الام پیام میدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من دیروز رفتم دکتر می خواست شیاف قطع کنه ترسیدم نذاشتم.قرار شد فعلا همون یک شب در میون استفاد ...

عزیزم دکتر به من گفته شیاف تا آخر باید استفاده کنم هر روز،انوکسا رو قطع کرده ولی آسپرین روزی یکی رو باید ادامه بدم تا دو روز مونده به زایمانم

شکمم بزرگ شده؛الان مسافرت برم ایرادی نداره؟هماتوم هم داشتم که دفع شد خونریزی کردم بعدش رفتم سونو همه ...

عزیزم من ۵۹ کیلو بودم شدم ۶۳ یا ۶۲ ،

برای مسافرت هم دکترم گفت تا غربالگری دوم صبر کن خیالمون راحت بشه بعد برو

😂😂 آره کلا قاطی کرده. الام پیام میدم

برا من کلا چند وقته قاطی کرده تو اینستا پیغام دادم میگهکاربرای خارج از ایران مشکل دارن خنده داره من تو اروپام ولی از بندشکن استفاده میکنم تا وارد شم اونم کلی بازی در میاره خلاصه ی بار دیدین من کلا قطع شدم🤣🤣

سلام مهربون خداروشکر ک جواب گرفتی😍😍 از کارایی ک قبلو بعد انتقال کردی برام میگی؟؟

ممنونم عزیزدل، انشااله به زودی زود قسمت شما و همه دوستان گل منتظر ❤❤ 

اول برای من عوض کردن مرکز بود، 

بعد به صورت منظم از ۶ ماه قبلش ورزش فیتنس انجام دادم، با اینکه وزنم برای قدم متناسب بود ولی ۵ کیلو لاغر کردم که فک می کنم تاثیر داشت، 

تیروئید رو هم قبلش نداشتم که بعد تو مرکز مام که دوباره چکاپ کامل شدم، اون هم کنترل شد، 

و اینکه قبلش هم دو بار بخاطر یه پولیپ انتقالم کنسل شد که خانم دکتر صلاح دیدن و عمل کردم و اون هم مثل خراش آندومتر بود، 

و اینکه واقعا این بار رها بودم، چون متاسفانه مصادف بود با وقایع کشور و کلا روحیه ام یه طور دیگه بود، 

و در آخر لطف خدا بود، چون واقعا تو مرکز قبلی تمام انرژیمونو گذاشته بودیم و به اصرار من دوباره تو مرکز مام شروع کردیم 🌱💚 

من متاسفانه یادم رفته چقد بعدش پریود میشدم. ولی خود هیسترو خیلی خوبه ب نظرم من خودم دو تا از مشکلات ...

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی شما انتقال دادی؟ مثبت شدی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
از آلا جون ۸۰۰ تا مونده بود صدتاشو برداشتن ،۵۰۰ تاشم شما،۲۰۰ تا میمونه من برمیدارم با ۲۰۰ از hasret ...

من 300 تای باقیمانده رو میفرستم عزیزم مرسی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
منم احتمالا دکترم گفت خراش بدن درد داره ؟! چجوریه؟!

درد نداره چون با بیهوشی انجام میشه. من ۱۰ روز بعدش مثل پری خونریزی داشتم که این اذیتم کرد ولی بعضی از دوستان اینجا فقط در حد یک روز لک بینی داشتن.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....