2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
ی دره گه گاه نگران میشم از دیروز دل دردای شبیه پریودی دارم. از دکتر هم پرسیدم ک داریم ب اواخر سیکل ن ...

انشالله که بخیر میگذره و نتیجه میگیری باور کن من همش برات دعا میکنم نتیجه بگیری 

ولی الا جان یه تجربه خودم میگم اگه ناراحتت نمیکنم من یکی از انتقالام با دکتر نصر خیلی دیر اخرای سیکل برام انتقال داد یکی از ماماهای دکتر نصر گفت اگه به اخرای سیکلت هست انتقال نده سیکلت کنسل کن منم بحرفش گوش ندادم روز بیست پنجم سیکل برام انتقال داد باورت میشه با امپول پروژسترون و شیاف من از روز سوم انتقال لکه بینی داشتم روز ازمایشم کلا پریود شده بودم 

نمیخوام نگرانت کنم شرایط بدن ها با هم فرق داره ولی این تجربه شد برای من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی ذره گه گاه نگران میشم از دیروز دل دردای شبیه پریودی دارم. از دکتر هم پرسیدم ک داریم ب اواخر سیکل ن ...

ایشالله که مثبتی ایندفعه عزیزم 

انتقالت کیه عزیزم؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
انشالله که بخیر میگذره و نتیجه میگیری باور کن من همش برات دعا میکنم نتیجه بگیری  ولی الا جان ی ...

قربووونت برم عزیزم. خدا خیر بده بهت و نی نیای گلتو حفظ کنه😘

نه قربونت چرا ناراحت بشم خییییلی لطف می کنی تجربتو میگی.

توکل ب خدا . من خودمم نگرانم بابت این تاخیر ولی دکتر ک خیلی مطمئن حرف میزنه.

من یادمه مرکز قبلی سونوی دوم و نهایت دیگه سوم اگه ضخامت کافی نبود کنسل می کردن. انتقالای قبلیمم یکیش ۱۸ سیکل بود یکیش ۲۱ سیکل. ولی این دفعه تازه ۲۲ سونو دارم. توکل ب خدا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هنوز نرسیده طوطیا جان. برادرم چند دقیقه پیش زنگ زد ک رفتم داروخونه میگه نداریم. اعصابم خراب شد ک با ...

واااا چرا اینطوری میکنن پس؟ البته بدون نسخه نمیدن ، منم پارسال اولش گفت نداریم بعد خود دکتر داروخانه اومد نسخه مو گرفت بهم داد، چون خیلی کمه فقط با نسخه میدم. حالا ان شاالله که بیاد و داشته باشن توکل بر خدا 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربووونت برم عزیزم. خدا خیر بده بهت و نی نیای گلتو حفظ کنه😘 نه قربونت چرا ناراحت بشم خییییلی لطف م ...

سونوی بعدی به دکتر بگو آندومترت رو بهت نشون بده، بگو از سر کنجکاوی میخوای ببینی این سه خطی که میگن اصلا چی هست، اینطوری مطمئن میشی که رحمت هنوز منظم و سه خطیه، دوستمون درست میگن هرچی به اواخر سیکل نزدیک میشیم رحم چروکیده تر میشه و حالت سه خطی بودنش رو از دست میده ولی با داروهایی که داری مصرف می‌کنی این روند به تاخیر میفته حتما شرایط رحمت خوب بوده که دکتر بازم صبر کرده، توکل بر خدا

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ی ذره گه گاه نگران میشم از دیروز دل دردای شبیه پریودی دارم. از دکتر هم پرسیدم ک داریم ب اواخر سیکل ن ...

الا جون معلومه دکترت خیلی کار بلده ،نگران نباش انشالله همه چی خوب پیش میره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به نظرم اگه این ماه انتقالته پروژسترون بزن تا پریود شی منم پریود دوم پانکچر هستم فعلا 30 روز شده یکم ...

این ماه خراش دارم بعد اون انتقال میده

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
ممنونم عزیزدل، انشااله به زودی زود قسمت شما و همه دوستان گل منتظر ❤❤  اول برای من عوض کردن مرک ...

ممنون عزیزم بازم خداروشکر ک جواب زحماتتون رو گرفتید.چند جنین انتقال دادی؟ 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
این ماه خراش دارم بعد اون انتقال میده

اناباروری نتیجه بگیری عزیزم منم فعلا روز 31 پریودی دردام قطع شده خبری از پریود نیس دوس دارم زود برم دکتر ببینم چی میگه اینم ادا درمیاره