2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام دوستان  امروزدکترسونوکرد ضخامتم ۷و۸ بود تقریبا روزده پری خوبه؟

اره خوبه عزیزم 

استرادیول ایرانی خوردین یا خارجی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما چند هفته ای عزیزم هنوز هم استفاده میکنی؟ من ۱شنبه اینده میشه ۱۰ هفتم

عزیزم به دکترت اعتماد کن شرایط بارداری ها با هم متفاوته و روش دکترا هم متفاوته من خودم تو بارداری اولم چون مشکل خاصی نداشتم هفته ۷که ضربان قلب رو‌شنیدم دکتر هم استرادیول هم پروژسترون رو قطع کرد ولی تو این بارداریم چون هماتوم داشتم و‌خونریزی کردم تا هفته ده یازده شیاف داشتم بعدش قطع کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به منم گفت کم کن ولی یکی صبح یکی شب حتما استفاده کن الان سه تا شیاف یه آمپول دارم گفت تا دوتا شیاف ک ...

منم آمپولم همون هفته های اول قطع شد ولی روزی ۲تا شیاف برقراره. حتی دکترمم عوض کردم نظر این دکترمم ادامه شیافه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بهار جان، بدن داره پروژسترون تولید میکنه ولی محض اطمینان کلینیک مام هم میگه تا یه هفته به زایمان ادا ...

وای چ سخته بخام ادامه بدم 

حالا باز با دکترم صحبت کنم اگه واقعا ضرر داره ادامه بدم به اجبار

ولی خودش کن مسئله نیست قطع کنی😓

حاضرم کل بدنم امپول بزنم هروز ولی این گندو ادامه ندم🤧

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم به دکترت اعتماد کن شرایط بارداری ها با هم متفاوته و روش دکترا هم متفاوته من خودم تو بارداری او ...

منم هماتوم داشتم خداروشکر دفع شد

پس بحرفش گوش میدم قطع میکنم گفت یدفعه قطع نکن روزی یکی بعدش ادامه نده    اصلانمیدونم چطور بگم عذاب اورترین چیزیه ک تو عمرم دیدم حساس شدم بدجور

بهار جان دکتری که باهاش ای وی اف کردی به شما گفته هفته دیگه شیاف و قطع کن؟ 

بله عزیزم  دو هفته پیش رفتم گفتم خیلی حالمو بد میکنه قبلا روزی ۳تا مصرف میکردم  گفت این هفته دوتایش کن هفته اینده یکی بعد قطع

آنوکسا هم نمیزنی؟ ویتامینهات چی؟

نه همه رو قطع کرد روزی دوتا پروژسترون داشتم گفت یکی کن 

انوکسا هم قطع کن بجاش پیاده رویی کن اروم خونت لخته نشه

الان فقط ویتامین و روزی یدونه پروژسترون

سلام عزیزم اره سرگرم کار و... آلا جون تو مام پچ استرادیول میدن که به بازو میزنن برای بالا رفتن ضخامت ...

ان شاالله در هر حالی شاد و سرحال باشی ممنونم عزیزم❤️. 

پچ رو که والا خییلی گشتم پیدا نکردم اینجا. دیدم بخوام از شهر دیگه ای هم بخرم تا بیاد برسه وقت سونو دومم شده. 

منم ۳ تا استرادیول در روز دارم و ۴ تا صبح و شب واژینال. توکل ب خدا

اگه ی موقع بالا نرفت و کنسل شد برا ماه بعد حتما دنبالشو میگیرم یا خرید اینترنتی کنم یا بگم از تهران بخرن بفرستن برام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان  امروزدکترسونوکرد ضخامتم ۷و۸ بود تقریبا روزده پری خوبه؟

سلام گلم الحمدلله. اره خیلی خوبه😍 تعیین کرد رو انتقال رو؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱