2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام گلم  با دیدن سونو و... دکترم خودش گفت همین هفته استفاده کنم  یعنی با قطعش مشکل پیش م ...

چی بگم؟ تشخیص دکتر شما این بوده. دکتر من گفت شیاف مهمه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام پری جون خوبی😘🥰؟ خیلی وقت بود نبودی. چ خبرا؟ من الان ۱۵ سیکلمم. روز ۱۱ ضخامتم ۵/۸ بود🥴 شن ...

سلام عزیزم اره سرگرم کار و... آلا جون تو مام پچ استرادیول میدن که به بازو میزنن برای بالا رفتن ضخامت و اینکه بجای استرادیول هم استروفم یا قرص های چرخشی استرادیول که داروخونه اتابکی هم داره میدن معمولا روزی ۴تا و همه کسایی که مراکز دیگه ضخامت پایین و انتقال متفی بوده اونجا جواب گرفتن انشالله میره بالا 😍

سلام گلم  با دیدن سونو و... دکترم خودش گفت همین هفته استفاده کنم  یعنی با قطعش مشکل پیش م ...

بهار جان، بدن داره پروژسترون تولید میکنه ولی محض اطمینان کلینیک مام هم میگه تا یه هفته به زایمان ادامه میدیم، 

یکی از دوستام هفته های آخرش، فک کنم ۲ هفته زودتر از چیزی که دکتر بهش گفته بود قطع کرد، گفت خونریزی شده و زودتر زایمان کرد، یعنی حدود ۲ هفته زودتر شده بود، 

حالا من چون دکترمو عوض کرده بودم، خودمو آماده کرده بودم که اگه یه بار بهم گفت دیگه شیاف و استفاده نکن، بگم نه من تا اخر میخوام استفاده کنم 🙂

خیلی ممنون عزیزم 🌹😘 

ازمایش های خودم خیلی تخصصی بودن، سردرنمیارم ازشون ولی کاریوتایپ هم هر دومون انجام دادیم، ازمایش های همسرم هم چیز خاصی نبود، 

ولی حتما حتما تیروئیدتو چک کن، خیلی فاکتور مهمیه،

اگه دکتر هم ننوشته براتون، حتما به صورت آزاد خودتون انجام بدین، حتی اگه مثلا ۳ ماه پیش انجامش دادی، 🌱🌱🌱

بهار جان، بدن داره پروژسترون تولید میکنه ولی محض اطمینان کلینیک مام هم میگه تا یه هفته به زایمان ادا ...

عزیزم مرکز مام استرادیول خارجی واستون نوشت یا ایرانی ؟

پچ استرادیول هم داشتین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
گذاشتم امروز الان جرات ندارم ازجام بلندشم😂😥 دکترم گفت فقط این هفته استفادا کن تمام داروهام قطع ک ...

آنوکسا هم نمیزنی؟ ویتامینهات چی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....