2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست

سلام خانوما خواهش میکنم کمکم کنید من هفته ۱۲ و ۲ روز رفتم غربالگری گفتن عدد ان تی ۱.۷هست بعد ۱۲ هفته و ۶ روز رفتم آن تی گفتن ۲.۱ هست خیلی نگرانم دکترا اصلا توجه نمیکنن و میگن نرماله به این فک میکنم اگه یه درصد بچم مشکل‌دار بشه چی چیکار کنم اگه لازم باشه ۲۰ میلیون هم خرج میکنم ولی میدونم سلفری و آمینو هم بی فایده چون جواب درست در نمیاد تورو خدا کمکم کنید کسی آن تی این عدد بوده چیکار کنم؟

سلام خانوما خواهش میکنم کمکم کنید من هفته ۱۲ و ۲ روز رفتم غربالگری گفتن عدد ان تی ۱.۷هست بعد ۱۲ هفته ...

عزیزم ۲/۱ هم نرماله ولی اگه خیلی استرس داری بخاطر ارامشت خودت ی سلفری بده کی گفته الکی ان؟؟ سلفری درصد خطاش خیلی کمه تقریبا یک درصده و امینوسنتز که درصد خطاش نزدیک به صفره ولی توصیه میکنم اول ی سلفری بده تا خیالت راحت شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۲/۱ هم نرماله ولی اگه خیلی استرس داری بخاطر ارامشت خودت ی سلفری بده کی گفته الکی ان؟؟ سلفری در ...

اخه میگن بالای ۲ خطر ناکه دکترم دیروز گفت سلفری ۹۰ درصد درسته من احتمال اینکه ۱ درصد بچم مشکل داشته عذابم میده

نگو اینجور دختر خوب،تو که اینقدر پاک و خالصی،اینقدر خوب نذر و دعا میکنی انشاالله خدا هم دلتو شاد میک ...

منظوری نداشتم از حسم گفتم ...

:)

خیلی چیزا بهم دادن این سری که حامله بشم ، منظورم چیزای تبرکی

همه ام گفتن نذر کن جواب میگیری

اندازه این ۱۰ سال زندگی من نذر کردم که همشون یادم رفته چون هرسری دلم شکسته میشد

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سه بار انتقال داشتم یک بارش مثبت ولی رشدش متوقف شد برایه بار ۴تو سیکلم والله خوب بد نیست خیلیام نتیج ...

میرم حتما یه سر 

از هزینه هاش بیمه چیزی میده

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام خانومای گل  نماز روزه هاتون قبول التماس دعا دارم ازتووون خیلییییی  بعد از هشت سال ت ...

سلام عزیزم من توی نیکان iVF کردم با دکتر بختیاری،  دو تا جنین انتقال دادم که یکی تشکیل شد ،۱۲ تومن پانکچرم شد،

۱۲۰۰ هم دوباره برای فریز گرفتن چون ۱۳ تا جنین برام تشکیل شد گفتن اون پولی که دادین برای ۹ تاش هست ،جنین بیشتر باشه باید پول فریز رو جدا بدین ، 

۴۵۰۰ هم  انتقالم شد ، 

سونو ویزیت هم که هر سری میرفتم مطب ۴۰۰ میشد ،

قیمت الان رو نمیدونم عزیزم

سلام خانوما خواهش میکنم کمکم کنید من هفته ۱۲ و ۲ روز رفتم غربالگری گفتن عدد ان تی ۱.۷هست بعد ۱۲ هفته ...

عزیزم برای من ان تی ۲.۱ بود ،

سلفری هم دادم 

جواب رو دیروز بردم‌ پیش دکترم گفت همه چیز خوبه و هیچ مشکلی نیست ،نگران نباش عزیزم 

سلام دوستان. اونایی که ای وی اف کردن استرادیول رو تا هفته ی چند مصرف کردید و بعد قطع کردین؟

من در هفته ده دیروز قطع کردم (هر روز یدونه مصرف می کردم) امروز زیر شکمم درد میکنه. میتونه به خاطر قطع اون باشه؟

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
سلام دوستان. اونایی که ای وی اف کردن استرادیول رو تا هفته ی چند مصرف کردید و بعد قطع کردین؟ من در ه ...

عزیزم من یادم نمیاد هفته چندم قطع کردم ولی دکتر به من گفت دردهایی که با استراحت خوب بشه جای نگرانی نداره

عزیزم من یادم نمیاد هفته چندم قطع کردم ولی دکتر به من گفت دردهایی که با استراحت خوب بشه جای نگرانی ن ...

آخه دردم با استراحت خوب نمیشه.

البته کلا  یبوست و نفخ و اینم دارم‌نمیدونم دردش از قطع استرادیوله یا یبوست

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌