2777
2789

اگه کسی در حقت بدی کرد تو هم همون بدیو در حقش بکنی این کار بدیه؟ بعد کار بدی که در تلافی اون کردی کارما داره؟

بعد بحث مجازات چیه؟ مثلا کسی که دردی کنه میره زندان ؟پس چرا مدافعان این حرف که میگن واگذار کن به خدا موقع جرم نمیگن فروگذار کن بخدا ؟ ممکنه اون مجرم بره چند نفر دیگرو اسیر کنه؟ 

پس تلافی  عملی عین همون عمل الان کار درستیه یا کار درستی نیست؟ بیاید بحث کنیم🦦🦦🦦🦦

من نمی‌دونم ولی یادمه داداشم یه بار به دوستم خندید 

دوستم ماشین بهش زده بود فیلمش تو دوربین مدار بسته پیدا کرده بودن 

بعدش دوستم فرستاده بود برای من گفت اینجوری ماشین بهم زد 

خیلی بدجور بهش زد رفت بالا بعدش پرت شد رو ماشین 

داداشم خندید بهش 

دقیقا دو روز بعدش داداشم با رفیقش سوار موتور بودن یه ماشین بهشون زده بود 

داداشم دقیقا مثل دوستم پرت شده بود رو ماشین 

خودش اعتراف کرد 

گفت  فقط همون صحنه میومد جلو چشمم 🥲💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاد لاوتزو میگه. خشونت حتی با نیت خوب به کننده اش بر می گردد. مولانای جان میگه. خون به خون شستن محال است و محال؟ یا میگه چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ حلا جواب سوالت خودت بده. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

استاد لاوتزو میگه. خشونت حتی با نیت خوب به کننده اش بر می گردد. مولانای جان میگه. خون به خون شستن مح ...

منهیچکدوم ازینا رو قبول ندارم واقعیتش شاعر شاعریشو میکنه

قاضی قضاوت

منهیچکدوم ازینا رو قبول ندارم واقعیتش شاعر شاعریشو میکنهقاضی قضاوت

شما چه قبول داشته باشی چه نه قانون کائناته دستتو ببری داخل آتش دستت میسوزه و آتش نمیگه تو آدم خوبی هستی یا نه. در ضمن اینارو تنها شاعران نمیگن قرآن هم میگه. میگه اگه میتونین از مجازات کسی بگزرین. بخشیدن بهتره. یا در سوره نسا میگه والصلح خیر صلح و دوستی بهتر است مولانا هم اینارو از قرآن گرفته. چو حق فرمودست کاالصلح خیر. رها کن ماجرا را ای یگانه. 

شما چه قبول داشته باشی چه نه قانون کائناته دستتو ببری داخل آتش دستت میسوزه و آتش نمیگه تو آدم خوبی ه ...

گذشتن فرق داره با اینکه مجرم راست راست تو خیابون راه بره 

کسی که قاتله رو ببخشی بعد فردا بیاد بچتو بکشه بازم همین حرفمو میزنی

این شد دلیل این شد استناد

گذشتن فرق داره با اینکه مجرم راست راست تو خیابون راه بره کسی که قاتله رو ببخشی بعد فردا بیاد بچتو بک ...

اولا چرا بیاد خدا نکرده بچمو بکشه. شما اشتباهت اینه که ایراد ودر بیرون جست و جو میکنی ولی باز تمام بزرگان و قران و مولانا و حضرت رسول میفرمایند. هر بلایی رت می آد اونو از درون خودت بدون کسی که درونش پر از کینه و حسادت و خشم وغضبه بله در موقعیت های بدی قرار میگیره خودش و بچه اش اسیر قاتل و دزدا میشه. چون انرژی بدی داره اما کسی که درونش پاکه و میتونه همه رو ببخشه زندگی اونو در موقعیت بد یا در کنار انسان بد قرار نمیده. کلید رشد از جایی شروع میشه که هر اتفاقی بهت افتاد ایراد و در خودت پیدا کنی. آدمای خشنی بهت توهین میکنن حتما بدون درون تو یه چیز بدی هست که این انعکاس پیدا کرده. ز عکس تو نماید کین و بد رایی؟ 

اولا چرا بیاد خدا نکرده بچمو بکشه. شما اشتباهت اینه که ایراد ودر بیرون جست و جو میکنی ولی باز تمام ب ...

البته خدا نکرده منظورم شما نیستی مثال میزنم اینارو. 

اولا چرا بیاد خدا نکرده بچمو بکشه. شما اشتباهت اینه که ایراد ودر بیرون جست و جو میکنی ولی باز تمام ب ...

والا من جز خوبی به کسی نکردم سرم تو لاک خودم بود

یعنی ائمه و ادمای خوب  ازین دست پاک ومعصوم که مظلوم کشتنشون بهشون طلم کردنادمای بدی بودن

دیگه با شما بحثی نمیکتم

والا من جز خوبی به کسی نکردم سرم تو لاک خودم بودیعنی ائمه و ادمای خوب ازین دست پاک ومعصوم که مظلوم ...

اولا حساب ائمه با ما فرق داره. زندگی اونا استثناست. و الگو هستن برا ما. ماکه خودمونو نباید با اونا مقایسه کنیم ما باید درس بگیریم. امام حسین روز عاشورا که تو قتلگاه افتاده بود وقتی میخاستن سرشو جدا کنن فکر کردن به شمر و سنان نفرین میکنه. رفتن جلو دیدن میگه خدایا از گناه اینا بگذر و سجده آخر زیارت عاشورا الحمد و لله لک الحمد و حمد الشاکرین لک علی مصابهم. به خاطر مصیبتم شکر میکنم. 

اولا حساب ائمه با ما فرق داره. زندگی اونا استثناست. و الگو هستن برا ما. ماکه خودمونو نباید با اونا م ...

خب همون امام حسین که میگی باهاشون با نیزه و شمشیر به جنگ رفت نگفت بخشیدم به حال خودشون برن هر غلطی خواستن بکنن

بخشش فردی با بخشش اجتماعی فرق داره

من ممکنه یکیو ببخشم ولی در مقابل رخ ندادن دوباره جرمش از سمت خودم مسیولم که اون باصطلاح پررو نشه نره تکرار نکنه